Van álláspontunk a gyermekeket érintő szexuális propagandáról

2021. szeptember 03. 14:08

Töröljék a programból a gyermekek szexuális irányultságára vonatkozó elemeket.

2021. szeptember 03. 14:08
null
Fidelitas
Facebook

„Az Újpesti Fidelitas közleménye a Diákfeszttel kapcsolatban.

Meglepődve láttuk a Fenntartható Demokráciáért Egyesület által szervezett Diákfeszt sokáig titokban tartott programjában, hogy vitát szerveznek a pártok ifjúsági szervezeteinek részvételével. A liberális véleménydiktatúra ékes példája, hogy olyan vitát szerveznek, amelyre az ellenvéleményen lévő szereplőket meg sem hívják.

Így, a fennen hangoztatott demokrácia nevében nem kapott meghívót az Újpesti Fidelitas sem. Van álláspontunk a gyermekeket érintő szexuális propagandáról, miszerint törvénysértő az ilyen jellegű érzékenyítés a 18 év alattiak körében.

Felháborítónak tartjuk, hogy a szexuális propagandát hirdető eseményt Újpest baloldali vezetésű Önkormányzata, több mint egy millió forinttal, illetve a helyszín ingyenes biztosításával szervezőként támogatja. Egyúttal felszólítjuk a szervezőket, hogy az eseményt a hatályos jogszabályok betartása mellett bonyolítsák le és töröljék a programból a jogsértő, a gyermekek szexuális irányultságára vonatkozó elemeket.”

Nyitókép: Újpesti Fidelitas Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2021. szeptember 04. 01:46
Mert a mandiner vagy a fidelitas minden egyes homofób terméke mellé (mint ez is) mindig odateszi a cikkbe a más véleményen lévők válaszát is. :DDD Nem egyszerűbb lenne csak annyi, hogy STOP MINDEN, és ezzel mindenki meg lesz állítva?
Welszibard
2021. szeptember 03. 21:14
Végre, hogy felébredt a Fidelitas! Valóban botrányosan diszkriminatív az, hogy közpénzből, egy millós milliós támogatással rendezett Diákfeszten, csak az LMBTQ, és a keresztényellenes provokáció domináljon és egy demokráciának nevezett társadalmi rendszerben a diákság más nézeten álló képviselői ne kapjanak hangot. Ilyesmi csak diktatúrában volt szokás.
barany
2021. szeptember 03. 15:25
A jogszabály megsértését szankcionálni kell. Persze nem a Fidelitásnak, hanem az állam illetékes szervének. Ha ez nem történik meg, a törvény csak falra hányt borsó volna.
AROON
2021. szeptember 03. 14:22
4% homo miatt csinálnak ekkora cirkuszt? Gáz van emelés nélkül is a balnál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!