Válaszok a mostanság fontos közéleti kérdésekre

2021. szeptember 05. 15:45

Ti, fideszes nácik egyébként mikor lettetek ilyen kirekesztőek?

2021. szeptember 05. 15:45
null
Kurtz ezredes
Kontra

„A balliberális éttermiségnél nincs a világon okosabb, ezt mostanában is bizonyította. Nézzük, mennyi mindenre jöttek rá az elmúlt mozgalmas napokban!

Vajon tényleg az amerikaiak temetője-e Afganisztán? Persze, hiszen ebben a rettentő véres és kegyetlen háborúban egészen pontosan 2361 amerikai élet veszett oda, ebből 1928 harci cselekmények következtében. Mindezt nehány hét híján húsz teljes év alatt.

Most balliberális éttermiségiként nagyon fontos zavaros publicisztikákban Oswald Spengler még zavarosabb művére hivatkozni, mert így olvasottabbnak és műveltebbnek tűnünk. Sajnos a Művelt Nyugat, amit annyira imádunk, és annyira szeretnénk végre Magyarországra is behozni, láthatóan annyira mégsem tökéletes, hogy időnként ne vívna ilyen patyomkinháborúkat a világ valamelyik kevésbé fontos részén.

Természetesen felelős éttermiségiként ilyenkor sosem szabad a Nyugatot elmarasztalni, hiszen az eszme alapvetően nagyon nemes és jó, csak a megvalósítás csúszik félre. Ilyenkor felelős éttermiségiként fontos ugyanazokat a köröket lefutni, amit a hozzánk hasonló felelős éttermiségi legkiválóbb muciológusai már lefutottak Vietnám után.

Fontos, hogy a lényeglátó tudás hordozójaként sose arra mutassunk rá, hogy ha egy 1,6 millárd dolláros repülő lebombáz 200 ezer dollárnyi bombateherrel egy 100 dolláros sátrat, akkor talán nem a 100 dolláros sátoron van a lényeg, hanem inkább pánikoljunk a nagy semmin!

Vajon okos dolog-e futballmeccsre invitálni a magyarországi ellenzéket?
A futball mindenkié, a mindenkibe természetesen sajnos még a magyarországi ellenzék is beletartozik, ezért hol máshol lenne a helyük? A nekik biztosított ingyenjegy helyére talán még bejönne 2-3 fizetős magyar szurkoló, és ráhuhogna szerencsétlen fekete fiúkra a térdelés közben, amit csak hetekkel később hall megy valami nyugati újság címoldalairól.

A sport nem lehet a politika játékszere, ezért aki kifütyüli a térdelést, azt egyszerűen ki kell tiltani, valamint az ellenzék lécci hadd jöhessen be, mert csak a stadionon kívül akarják elpusztítani a stadionokat, meg úgy bármit, ami bennük van.
Ha bejönnek, akkor már őszintén és szívből szurkolnak a válogatott mellett, amennyiben nem kap ki a sokkal esélyesebb ellenfelétől, mert akkor kicsit hadd gúnyolódhassanak rajta. Ti, fideszes nácik egyébként mikor lettetek ilyen kirekesztőek? A világ egyszerűen nem efelé halad!”

Nyitókép: MTI

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. szeptember 05. 18:15
Ha egyszer mindern fontos közéleti kérdés felszínre kerül és teret kap, - akkor veletek mi lesz...?
Ekeke
2021. szeptember 05. 18:09
Nem érted te ezt, Kurtz(ezredes, pláné). Ha , mint 2012-ben Budapesten rendeztek "melegolimpiát": https://index.hu/nagykep/2012/07/02/melegolimpia/ az azért volt mert mink, a fideszes nácik így akartuk a buzikat kizárni, kirekeszteni magunk közül, szenvedtek is rendesen, különösen a rúdbaugrásnál. Ha pedig, mint 2019-ban, Budapesten rendeztek, állami támogatással, faji alapon szervezett "olimpiát", a Maccabit, https://www.facebook.com/emgbudapest2019/ az azért volt mert mink a fideszes nácik így akartuk kirekeszteni a zsidókat, bezártuk őket szegényeket stadionokba és rájuk zártuk a ciklongázt. Nnna. Most már remélem világos.
blondiner
2021. szeptember 05. 17:51
Magához Afganisztánhoz: húsz év után semmi se változott, a talibánok köszönik, jól vannak. Nem kell elfelejteni azt se, hogy a talibánokat az USA támogatta (hozta létre) a szovjetek ellen. Vietnámban már megmutatták, mekkora demokraták - napalmmal, bombákkal, fegyverekkel demokratizálták (volna) a mezítlábas, szegény kis országot. Ideje lenne egy új "Nürnbergnek", ahol a tömeggyilkosokat bíróság elé lehetne állítani.
Deplorable
2021. szeptember 05. 17:27
Egyébként jól látszik, hogy megint ütőset írt az ezredes, mert a libernyák sakálok rögtön megérkeztek egy keveset vonyítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!