Üzenet Karácsonynak: Budapest köszöntötte Jézust!

2021. szeptember 15. 20:31

Az Oltáriszentség tiszteletére és imádására megtartott szombati körmenet kenterbe verte a szivárványosok Andrássy úti vonaglásait.

2021. szeptember 15. 20:31
null
Gável András
Vasarnap.hu

„Arról a színváltós, kaméleon főpolgármesterről van szó, aki a pride-felvonuláson nem is olyan régen éppen a kereszténységére hivatkozva állt a homoszexuálisok és transzneműek menete mellé. Nem mintha szerencsés lenne párhuzamba állítani a pride-ot az eucharisztikus processzióval, de azért mindenképpen beszédes, hogy az Oltáriszentség tiszteletére és imádására megtartott szombati körmenet kenterbe verte a szivárványosok Andrássy úti vonaglásait – már a számok szintjén is. És akkor még nem beszéltünk a lelki és szellemi vonatkozásokról.

Valamiért azonban a NEK istendicsérettől zengő, több százezres »demonstrációjáról« a különböző médiumok leginkább hallgattak. Biztosak lehetünk abban, hogy a kongresszust követő napokban nem fogunk olyan főváros által kifüggesztett plakátokkal találkozni, amelyeken az állna – mondjuk a gyertyás körmenet leginkább magyar hívekből álló tömegének képeivel –, hogy: »Budapest köszönti Jézust!«

A főpolgármester bizonyára most erősen hallgat. A kereszt vállalása és a döntés Jézus mellett már nem passzol bele az aberrált, kifacsart kereszténység képébe. Mert abba az »életszemléletbe« – ha másért nem, minimum néhány többlet mandátumért – bele kell tuszakolni az LMBTQ tételeit.”

Fotó: MTI/Miniszterelnökség/Botár Gergely

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alcofrybas
2021. szeptember 16. 10:09
Beszédes ez a fotó. A kipás-szoknyás vén kéjenc a sátáni vigyorával, ahogy a kamerák előtt alig leplezett, remegő izgalommal nyúl a fiatalok után egy kis ciróka-mirókáért. Az egyetlen megválaszolatlan kérdés, hogy dedikálta-e Tóth Gabi műcsöcseit? Mert akkora reklámot csinált neki a "vén demens" "gonosz" hülyéje - ahogy Bayer "Magyar Érdemrend Lovagkeresztje" Zsolt fogalmazott. A "szépség"-iparért már megérte ez a hakni-turné. https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/09/01/toth-gabi-a-szabad-mellekert-kialt/
masikhozzaszolo
2021. szeptember 16. 09:21
Hát ez Nem Avon futás. Vagy Vodafon. Vagy nem cselencsdéj.
NKFF
2021. szeptember 16. 08:51
Hála a Jóistennek,mi vagyunk a többség!Remélem így is marad!
Pelso j.
2021. szeptember 16. 04:21
Nagyon egyszerű: mindenki arra a rendezvényre látogat, amelyikre akar. Akinek meg valamelyik nem tetszik, az ne piszkálja a másik résztvevőit. Az említett kettő párhuzama ultraprimitív árokásás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!