Újabb nyílt levél Orbán Viktor miniszterelnök úrnak

2021. szeptember 05. 14:18

Itt ismét Galla Miklós. Köszönöm a szellemes válaszát.

2021. szeptember 05. 14:18
null
Galla Miklós
Facebook

„ÚJABB NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚRNAK

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Itt ismét Galla Miklós. Köszönöm a szellemes válaszát. Sajnos az ügy azóta sem oldódott meg.

Kérem, engedje meg, hogy feltételezzem, Ön ismeri azt a személyt, aki kinevezte Dobos Menyhért vezérigazgatót, illetve az MTVA kuratóriumának tagjait. Kérem, kérje meg az illetőt, beszéljen vezérigazgató úrral és a kuratórium tagjaival. Szólítsa fel őket, hogy további késedelem nélkül adják át a nekem jogosan járó, negyven év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet, tegyék lehetővé, hogy visszatérjek a Rádiókabaréba és a Petőfi Rádió tűzze műsorára szívhez szóló, világszínvonalú dalaimat. Ne kelljen arra gondolnom, hogy valakit a származása miatt ér hátrányos megkülönböztetés Magyarországon. Mert most erre gyanakszom, különösen a CEU- és az SZFE-ügy fényében.

Kedves Miniszterelnök Úr, egy teljesen ártatlan embert minden ok nélkül meghurcoltak. Kérem, segítsen. Kérem, intézkedjen. Köszönöm.

Üdvözlettel:

Galla Miklós”

Fotó: Galla Miklós, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 291 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2021. szeptember 08. 08:45
Ja, hogy ezt te igy gondolod... Akarki szolt, nagyon jol tette. Gallanak nem szinpadon, hanem dilihazban lenne a helye. Semmikeppen sem egy elismerendo muvesz peldakep. Szerintem.
SigSauer
2021. szeptember 07. 07:11
https://mazsihisz.hu/hirek-a-zsido-vilagbol/mazsihisz-hirek/mai-szuletesnapos-galla-miklos-egy-abszurd-gyerekes-zsido-viccmester
konfucius
2021. szeptember 06. 19:59
Ez természetesen egy provokáció. Orbán meg érti a dolgot, és megfelelően kezeli. Természetesen Galla nem gondolja komolyan, hogy neki jogosan jár a gyűrű, vagy hogy szívhez szólóak a dalai. Természetesen tudja azt is, hogy egyáltalán nem dolga Orbán Viktornak ezzel foglalkozni. Ezt Galla természetesen pontosan tudja. Máshogy nem lehet. Mert Galla Miklós egy okos ember. Aki mögött komoly munka is van, főleg korai éveiben. És mert máskülönben Galla Miklósnak idiótának kéne lennie. Aki ugyanis a fenti szösszenetet komolyan gondolja, és le is írja azzal a szándékkal, hogy a leírtak szerint járjon el a megszólított személy, annak idiótának kell lennie. Tehát Galla vagy trollkodik, vagy megzakkant.
sorivo4
2021. szeptember 06. 18:18
"Ne kelljen arra gondolnom, hogy valakit a származása miatt ér hátrányos megkülönböztetés Magyarországon." Szóval a származására hivatkozásul kéri korrupcióra, független szervezetek döntéseibe való beavatkozásra a miniszterelnököt? Vagy inkább zsarolja meg vele? Ha jól értem, akkor örökre elbúcsúzhat attól a gyűrűtől. Bármi is a származása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!