Tízmillióba kerülne egy hajdani tinibálvány?

2021. szeptember 16. 16:10

Ennyiért két és fél hónapot kell majd horgásznia Áder Jánosnak.

2021. szeptember 16. 16:10
null
N. Kósa Judit
Népszava

„Tízmillióba kerülne egy hajdani tinibálvány? Tulajdonképpen nem is sok. Ennyiért két és fél hónapot kell majd horgásznia Áder Jánosnak, de egy átlagos nyugdíjas is kap ennyit, igaz, öt és fél év alatt.

Ráadásul senki sem mondta, hogy direkt összefüggés van Zalatnay Sarolta EMMI-gyorssegélye és aközött, hogy az énekesnő a kamerák kereszttüzében aláírta a Stop Gyurcsány & Karácsony petíciót. Simán lehet, hogy neki most valóban ez a legfőbb gondja, és mintegy véletlenül Kásler miniszter is a homlokára csapott: az iskolák látogatását már kötelezővé tettem a járvány idejére, a kontaktkutatást megszüntettem, az oltási program prímán halad, az Iparművészeti Múzeum még mindig nem omlott össze, tehát mi hiányzik? Egy koncertturné Cinivel.”

Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2021. november 02. 15:00
Tényleg nem lehet olyan ballib tintanyalót találni, akinek ne az irigység sütne ki az irományából..
MayorAnna
2021. szeptember 18. 10:39
Nagyszerű írás! Nem elég egyszer elolvasni meg fogom ismételni, és köszönöm! Az ajándékról: reggel a rádióban hallottam - valamelyik Henrik királynak a portugál követ birsalma lekvárt vitt ajándékba (!). Amiről hosszan írtál, a hazugság hatalmáról/uralmáról - bőven olvashatunk Bulgakov Mester és Margaritájában is, sok illusztrációval. Üdv!
marica61
2021. szeptember 17. 11:00
ugy tapasztalom ez a némber már megint nem kapta meg a kokot vagy a kutyának sem kelett
cutcopy
2021. szeptember 17. 02:05
Ennyiből egy évnyi elem garnitúra is kijönne a vibrátorodba..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!