Számunkra nem fér bele, ha egy politikus homofób, szexista vicceket mesél

2021. szeptember 21. 14:22

A gyűlöletpolitikával szemben nincsen kompromisszum, csak zéró tolerancia!

2021. szeptember 21. 14:22
null
Donáth Anna
Facebook

„Olyan országban szeretnék élni, amiben az élet nem a politikáról szól, hanem a politika szól az életről.

Ehhez nem elég, ha csak leváltjuk az embertelen fideszes rendszert, az ellenzéknek is meg kell újulnia. Ki kell szabadítanunk magunkat abból a kegyetlen világból, amibe Orbán Viktor és a Fidesz zárta Magyarországot az elmúlt 12 évben. Emberségre és igazságosságra van ma leginkább szükség Magyarországon!

Számunkra nem fér bele, ha egy politikus homofób, szexista vicceket mesél, vagy éppen nemi erőszakkal humorizál. Ez sem a Parlament falai között, sem az utcán nem történhet meg, mert a gyűlöletpolitikával szemben nincsen kompromisszum, csak zéró tolerancia!”

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2021. szeptember 22. 22:10
És, a közpénzek lenyúlásában sincs zéró tolerancia? Vagy egy kis cseh atka belefér? Esetleg a faterrel mi van? Zaklat még, ..... ahogy hallom? Vagy az is belefér? Egy jó kis huncutkodás?
Ernie Pantuso
2021. szeptember 22. 06:39
Ezt pont a Donát Annácska mondja? Akinek az apja nettó megcsöcsörészte a plébánia takarítónőjét? Pontosan olyan Demagóg vagy mint a gazdád aki az Öszödi beszéd után azt mondja, hogy ne hazudjon a jobboldal.
moricka13
2021. szeptember 22. 03:17
Donáth Anna, ha nem tudná, nekünk, vagyis a többségnek pedig Őkelme, az apja Donáth László, nagyapja Donáth Ferenc, de még az öregapja Dr. Donáth Lipót nem fér bele az élt életük bűnei és árnyai okán, de velük és általuk is, az elvtelen, a többpártrendszer lényegét meghazudtoló szövetségben lévő Gyurcsány falkavezérelte mai kamu-baljobbcivil katyvasszal szemben semmi a komprommisszum, zéró a tolerancia is!
tevevanegypupu
2021. szeptember 21. 23:58
Annuska Gyurcsány öregecskedő feleséget cseréltetne le, Jakab az országházban buzizik..tényleg szakítanak velük? És a kedves papa..na..komplikált ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!