Reméljük Ferenc pápa meghallotta az imát

2021. szeptember 13. 07:38

Többmillió magyar ember azért rimánkodik, hogy véget érjen ez a rémálom.

2021. szeptember 13. 07:38
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Minden keresztény ember szívét melegség tölti el, hogy Ferenc pápa végül megtisztelte személyével az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust és ő celebrálta az ünnepség zárómiséjét. Nem is nekünk magyaroknak, sokkal inkább az Európa gyűlöletgyáraként működő Orbán-kormánynak szól, hogy a pápa – a legnagyobb éves katolikus világesemény ellenére – csupán egy fél napocskát töltött hazánkban és közvetlenül tőlünk Szlovákiába utazik, ahol viszont háromnapos látogatáson vesz részt.

Reméljük, hogy Ferenc pápa meghallotta annak a többmillió magyar embernek az imáját, akik nap mint nap azért rimánkodnak, hogy véget érjen ez a rémálom és végre a valódi keresztényi béke és szeretet mellett jólét és a szabadság köszöntsön a sokat szenvedett népünkre! Jómagam – a keresztényszociális néppárti Jobbik elnökeként – azt ígérhetem, hogy továbbra is meghallgatjuk és szolgáljuk a népet és minden el fogunk követni annak érdekében, hogy 2022 után a Szentatya jó szívvel látogasson majd Magyarországra.”

Kép forrása: MTI/Kovács Tamás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korrupt Kornél
2021. szeptember 13. 19:38
jakab az imát nem Ferenc pápának kell meghallgatni, hanem Istennek! A pápa csak akkor, ha a fülébe suttogod. De te a közelébe sem mehetsz! Inkább bérmálkozzál meg ferkóval.
Korrupt Kornél
2021. szeptember 13. 19:36
petya amúgy is böszme vagy ne igyál a főnököddel, ő az asztal alá piál téged. Több millió veletek? Hülye vagy?
Pista6
2021. szeptember 13. 17:10
Rémálom? Nem petike, több millió ember azért rimánkodik hogy te és a mocskos ellenzéki bandád eltakarodjon a közéletből!
makapaka2
2021. szeptember 13. 17:09
Az lenne az igazi rémálom, ha a moslékkoalíció kerülne hatalomra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!