Nézem a groteszk jelenetet, ahogy Orbán a provokatív módján kézcsókkal üdvözli a leszbikus szerb miniszterelnöknőt

2021. szeptember 12. 08:09

Ezen a képen minden rajta van, ami nekünk szégyellnivaló.

2021. szeptember 12. 08:09
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„A kép

Nézem a képen a groteszk jelenetet, ahogy Orbán a maga közismert provokatív/bumfordi módján kézcsókkal üdvözli a leszbikus szerb miniszterelnöknőt. 

Nem hajlik meg enyhén, ahogy illene, hogy elérje a felé nyújtott kezet, hanem két kézzel megragadja, mint valami cupákot, és a szájához húzza. Eközben az elől dudorodó méretes has mintha egy önkéntelen előre lépésre, majd hogy nem botlásra kényszerítené.

Ezen a képen minden rajta van, ami nekünk szégyellnivaló, ami miatt kellemetlenül érezzük magunkat, amiért az a benyomásunk támad, hogy nem vagyunk méltó módon képviselve.

Ez a bálványotok fidesznyikek??”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szenthabakukk
2021. szeptember 28. 16:18
Az a szégyen, hogy ez az ember egyetemi tanár volt!
1000bocs
2021. szeptember 27. 23:28
Kaltenbach Jenő úgy véli a leszbikus miniszterelnöknő nem képes kiállni magáért, kell neki a férfivédelem amit a mi Jenőnk lihegve biztosít. Ettől minden feminista sikítófrászt kapna. Valamint Jenő elsüt egy lapos body shaminget is, de csak sunyiban. Mikor tanulja már meg a hülyebalos, hogy ha egyik napon bizonyos dolgokat hirdet, másnapomon legyen esze nem elkövetni azt amit más esetben elítél? Kaltenbach, te szerencsétlen..
kaltran
2021. szeptember 15. 07:27
Tessék kérem ide másolni gyorsan azt a világtörvényt vagy bármi francot, melyben le van fektetve, hogy egy leszbikus izét hogyan illik üdvözölni
masikhozzaszolo
2021. szeptember 13. 09:54
Nem olvastam végig a kommenteket. Hogy szól a nemzetközi protokoll a hetero férfi miniszterelnök és a (ecce)homo leszbikus miniszterelnöknő üdvözléséről? Szerintem mindenki elfogadta a másik üdvözlését. Mert aki jön, az is köszön. Valahogy. Neki mi volna az előírás, ha heteró férfivell találkozik hivatalosan?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!