Nem kétséges, Klára magával ragadó szónok, kellemes személyiség

2021. szeptember 09. 09:34

Kitűnő miniszterelnök lesz belőle. A haza javára.

2021. szeptember 09. 09:34
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Nem kétséges, Klára magával ragadó szónok. Kellemes személyiség, jó politikai ízlésű ember. Ezek fontos dolgok. 
De a kormányzáshoz több kell: szakértelem.  Nincs rajta kívül egyetlen jelölt se, aki felkészültségben, tapasztaltban, nemzetközi kapcsolatrendszerben, tudásban felvenné vele a versenyt. Kitűnő miniszterelnök lesz belőle. A haza javára…:)” 

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 284 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. szeptember 10. 12:29
Igen magával ragadó szónok, főleg, amikor arról szónokol neked, hogy megint lerészegedtél Feri? Elválok, mert ezt nem bírom tovább, Feri! Magammal viszem a fiunkat is Brüsszelbe Feri!
matykox
2021. szeptember 10. 11:22
Nőt a válságos időkben nem szabad a kormányrúdhoz engedni! Nem valók oda, nem erre születtek!! Nézzétek meg a Merkelt, v.d. Leydent - egyik rosszabb döntéseket hozott a másiknál. Az utolsó nő aki férfiként tudott dönteni, az a Vaslady volt.
Heuristx
2021. szeptember 10. 10:39
"Magával ragadó"... Hol egy üdülőt ragad magával, hol egy gyárat.
Hurka
2021. szeptember 10. 10:36
Bulgáriában, Moldáviában, Belorussziában, Albániban stb lehet még elmenne valaminek, de Magyarországon az ilyeneken már remélem túl vagyunk. Nagy lesz a csalódása, össze ne omoljon szegény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!