Ne tévesszen meg senkit, hogy Nagy-Britanniát „konzervatívok” vezetik

2021. szeptember 03. 12:30

Johnsonék pontosan olyan csicskák, mint egy Merkel-féle német „kereszténydemokrata”.

2021. szeptember 03. 12:30
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„A magyar-angol meccset tegnap a B-közép mellett néztem. Semmilyen rasszista rigmust sem hallottam. Ez nem zárja ki azt, hogy akadt pár huhugó, de ezek száma nemhogy tömeges, de tucatjával mérhető sem lehet. Ettől függetlenül nem kétséges, hogy a FIFA magyar vamzerei találnak majd valamit.

A BBC tudósítója azon értetlenkedett, miért ünnepeltük hosszan a válogatottunkat és miért énekeltük el közösen a Himnuszt, hiszen - mondja a tudósító - nem ezt »érdemeltük volna a viselkedésünk miatt«. No, ez a sajátosan értelmezett nyugati patriotizmus. Ezek az emberek már kezdeni sem tudnak mit a hazaszeretet gyakorlati megnyilvánulásaival. Értetlenül, idegenkedve szemlélik. Ebből sem kérünk.

Az se tévesszen meg senkit, hogy Nagy-Britanniát »konzervatívok« vezetik. Johnsonék pontosan olyan csicskák, mint egy Merkel-féle német »kereszténydemokrata«. Az egyik angol sportlap ma az alábbi címlappal jelent meg. Erre csak annyit tudok reagálni, hogy próbáljátok koituszra csábítani legősibb foglalkozást űző kedves édesanyátokat.

Az elkövetkező hónapokban minden szinten, mindenhol ez lesz. Offenzívára pedig csak offenzíva lehet a válasz. És akkor még egyszer: hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok! Szép volt, fiúk!”

 

Trombitás Kristóf eredeti, teljes bejegyzését az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2021. szeptember 05. 00:11
Ennek a csicskának nyaltátok a valagát, hogy fogadja orbánt.
yndi
2021. szeptember 03. 17:17
Mindenki csicska, csak Trombitás a helikopter.
Kanóc
2021. szeptember 03. 16:02
Ez a nyomorult balfasz is egyre jobban égeti a jobber oldalt... Nem megy neked a Bayerkedés, se tököd, se súlyod nincs hozzá, ne játszd meg magad! Tanulj meg kulturáltan dühöngeni, amit művelsz, nem több, mint Szabó Tímea epehányásának a fonákja!!! És ez televíziós személyiség, meg újságíró...
zolizolizoltan
2021. szeptember 03. 15:13
Ha valakitől balra van Merkel és Johnson, akkor az illető csakis szélsőjobboldali lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!