Mint a nácik és a bolsevikok. Tessék már komolyan venni!

2021. szeptember 22. 12:40

A baloldal és a liberálisok 2006-ban sem nem derítették ki, hogy ki szervezte a TV ostromát.

2021. szeptember 22. 12:40
null
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
Facebook

„Ha az előválasztás szervezői és az ellenzéki pártok vezetői nem tesznek meg mindent annak érdekében, hogy kiderítsék, hogy mi történt az első napon a számítógépes rendszerrel, mi okozta a túlterhelést, kik hekkelték meg a rendszert, akkor ez a béna balf@sz társaság, amely még egy ilyet sem tud megszervezni bélyeg ugyanúgy rájuk fog égni, mint a »rendőrterror«, »szemkilövetők« stb.

2006. kapcsán, amiből mind a mai napig él a fidesz propaganda gépezete. A baloldal és a liberálisok 2006-ban sem vették komolyan, nem derítették ki, hogy ki szervezte a TV ostromát, milyen szerepe volt ebben a fideszes médiának, nem derítették fel, hogy október 23-án hogyan álltak összeköttetésben fideszes képviselők a békés utackődobálókkal és kuka gyújtogatókkal, hogyan szervezték a fideszes központok az utcai randalírozást és bújtogatták és fizették le a Kossuthtéren randalírozókat.

Ezért égett rá a mai ellenzékre a nyilvánvalóan a fidesz által szervezett puccskísérlet. Az előválasztást megzavaró minden egyes szervezett akciót fel kell deríteni és rendőrségi üggyé kell tenni, hogy a propaganda gépezet ne kaphasson muníciót ahhoz, hogy az egész papagájkommandó az alkalmatlan, balfäsz ellenzékről beszéljen, ahogyan ez most történik. A taktika mindig ugyanaz, csinálnak valami gazemberséget, majd a kommunikációban visszájára fordítják és az ellenzéket járatják le vele. Mint a nácik és a bolsevikok. Tessék már komolyan venni!”

Fotó: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oskar
2021. szeptember 22. 20:15
A TV osrrom másnapján az indymedia.org címlapján ott volt egy fénykép az elfoglalt vízágyúról. Alatta "mi is ott voltunk!" Egy anarchista szervezet képviselője írta. Sajnos a pontos nevet elfelejtettem.október valahányadika anarchista szervezet.
amca
2021. szeptember 22. 19:25
Zsidó haverom erre mondta: Na ,ilyen tehenek miatt utálnak minket zsidókat.
Kanmacska
2021. szeptember 22. 17:05
2006 okt. 23-án pont a ti szövetségesetek, a Jobbik tüntetett a Kossuth téren. A Fidesz nagygyűlése a Kossuth Lajos utcában volt, annak szorította neki a rendőrség a jobbik radikálisait. Marha Vásárhelyi, te rohadék komcsi.
olvass
2021. szeptember 22. 16:43
És az már eszedbe jutott-e - Mariska -, hogy a főnöknek mennyire jó már, hogy a fiatalok - akik már annyira a neten intéznek mindent, hogy eszükbe se jut, hogy egy szavazáshoz kimenjenek az utcára, így aztán -, ha a neten nem lehet, nem szavaznak. Így maradnak az öregek, akik vagy titeket, (Demokratikus Klárát) vagy a snájdig Karigerit húzzák be. Amúgy meg, igen: "béna balf@sz társaság" vagytok - mindentől függetlenül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!