Mennyi síró asszonyt ölelget még Jakab Péter a kampányban?

2021. szeptember 08. 07:27

Az első felvonásban Gyurcsány tette ugyanezeket. Még jó, hogy semmi közük egymáshoz.

2021. szeptember 08. 07:27
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Mennyi síró asszonyt ölelget még Jakab Péter a kampányban?

– Csak a jobbikos jelölteket
 – A kamera előtt feltűnőket
– Az összeset.

A végén talál egy szüleitől elkódorgott gyereket is, egyesíti a Végtelen Köveket és megvigasztalja a kis Albert Einsteint. Ez a kis baloldali roncspolitika phase 2-je, ahol az első felvonásban Gyurcsány tette ugyanezeket. Még jó, hogy semmi közük egymáshoz.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2021. szeptember 09. 16:43
Nekem is pont ez jutott eszembe. Ez a ripacskodás olyan gyurcsis, hogy le se tudná tagadni. Már várom a táncot az irodában. (Persze Jakab táncát, a fletó irodájában.)
Szabo107
2021. szeptember 09. 05:36
Mi az édes anyja picsáját kell kibírni.. Nevetséges... Ezt a parádét... Kíváncsi lennék a hölgy mit csinált a nap további részében...
Saksafar
2021. szeptember 08. 19:10
Ifjabb George Bush minden kampány rendezvény helyszínen egy elájuló nő segítségére sietett, hogy lássák mennyire fasza gyerek. Miért nem gondoltak arra, hogy minden eseményt rögzítenek, tehát rá fognak jönni?
pacal pál
2021. szeptember 08. 14:29
A síró nő az új gyerek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!