Méhlegelők a Hegyvidéken

2021. szeptember 22. 08:00

Tekintsük ezt lázadásának a központi direktívák ellen?

2021. szeptember 22. 08:00
null
Vágó István
Facebook

„Fidelitas-aktivisták figyelmébe! A fideszes vezetésű XII. kerületi önkormányzat közbeszerzési pályázatot írt ki – egyebek között méhlegelők fenntartására... Méhlegelők!!! Még mit nem??? Hát nem volt elég meggyőző a helyiek számára a fidelitasosok által elkezdett, majd az egész kormánymédia által sulykolt hadjárat a budapesti méhlegelők ellen? Például: »Karácsonyék teljesítmény helyett mindig új fogalmakat tudnak alkotni, a rovarhotel után itt a méhlegelő!« – röhögnek a ProstiSrácok (miközben »en passant« Ferenc pápát is gyalázzák) Vagy tekintsük ezt a Hegyvidék lázadásának a központi direktívák ellen?”

Fotó: Róka László

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2021. szeptember 22. 22:03
Pifta bácsi! A pisilés megy még, vagy néha becsorog? Nem mindegy ám!
Zsolt75
2021. szeptember 22. 21:36
Ti nem méhlegelőt alakítottatok ki, hanem nem vágtátok le a gazt, inkább leszúrtatok egy táblát.
Dodi1015
2021. szeptember 22. 13:53
Mellesleg a minap jártam soroksáron a Hősök tere látványa valóban méhlegelő, de ugyan ez a helyzet pesterzsébeten is.
néhai Ch.Pilot
2021. szeptember 22. 12:33
Ahelyett, hogy ez a barom örülne, hogy van, aki elfogadja az ő doktrinájukat, és megpróbál alkalmazkodni, szidalmazza a XII. kerületi önkormányzatot. Ebből is látszik, hogy ők (nem Orbán, hanem ők!) csakis totalitáriusan tudnak hatalmat gyakorolni. Ha nem eleve közéjük tartozol, nem fognak tolerálni, elfogadni. Velük - ha kormányra jutnának - nem lehetne együttműködni, kompromisszumot kötni. A "jaj a legyőzötteknek" elv alapján mindenképpen kiirtanák a jobboldalt (a szavazókat is!), annál is inkább, mert kell majd a hely és a pénz a migránsok betelepítéséhez. Csak a 2022-es mihez tartás végett írom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!