Megtehetné

2021. szeptember 02. 10:03

Ezt a jogalkotási tévedést egyszerűen a kukába kell dobni.

2021. szeptember 02. 10:03
Árpási Bence
Népszava

»Mélységesen helytelen, amit ő mondott, én ezzel nem értek egyet, és abban a kormánynak is mindig határozott volt az álláspontja, hogy a szexuális orientáció magánügy, és mindenki a saját orientációjának megfelelően szabadon élheti az életét« – nyilatkozta kedden a családügyi miniszter. Novák Katalin Parragh László azon szövegére reagált, mely szerint a kamarai elnök nehezen viseli, ha a 9 éves kisfiát »a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik«.

De mi a helyzet Novákkal? Amikor szembejön vele a politikájuk terméke, akkor megdöbben, és úgy csinál, mintha nem adná napi szinten a nevét és az arcát a primitív uszításhoz? Vagy véletlenül megszólalt a lelkiismerete és kibukott belőle az őszinteség? Most itt lenne a remek alkalom, hogy bebizonyítsa, szavai nem csak üres frázisok: kezdeményezze a törvény visszavonását! Ezt a jogalkotási tévedést egyszerűen a kukába kell dobni, mivel nem érdemes farigcsálni. Ha azonban a tárcavezető tétlen marad, akkor vagy egy meghasonlott embert látunk személyében, vagy egy klasszikus farizeust.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mátyás01
2021. szeptember 02. 11:54
"a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik" A tanár lehet nő is, vagyis ezzel a mondatával Parragh nem azt mondta, hogy csak a buzik lehetnek pedofilok. Bár kétségtelen, hogy többségük az.
lemez
2021. szeptember 02. 11:35
Itt már mimdenki harcol az 5%-ért?De a maradék 95%-ért hagy harcoljunk mi,engedtessék már meg.
józan paraszti ész
2021. szeptember 02. 11:28
"napi szinten a nevét és az arcát a primitív uszításhoz" Az uszítást ti csináljátok, és te adod hozzá a nevedet. Primitívnek is primitív, mert aki funkcionális analfabéta, mint mindenki a homofóbáit lát bele a gyerekvédelmi törvénybe, az primitív.
matykox
2021. szeptember 02. 10:55
NA, még egy fizetett népszaros állat. Semmivel se különb egy rühös kutyánál - talán csak nyálasabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!