A járványhelyzet mellett a migrációs nyomás is erősödni fog

2021. szeptember 03. 16:08

Címlapsztárjaink rólunk, Magyarországról és az előttünk álló időszakról. Interjú.

2021. szeptember 03. 16:08
null
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Mandiner

„Miért érdemes a Mandinerben szerepelni?
A hírfogyasztási szokások mára jelentősen megváltoztak. Egyre gyakoribbak a néhány szavas, félmondatos közlések, a felületes, megalapozatlan hírek, és ezt a folyamatot a közösségi média elterjedése is erősítette. Ma már nem hírverseny, hanem címverseny van, és sok esetben csak ennyiből tájékozódnak az emberek, ami szomorú. A Mandiner teret ad annak, hogy egy-egy témát megfontoltan, alaposan körüljárjon az interjúalany, megvilágítsa az összefüggéseket. Erre nagy szükség van, a fontos politikai ügyeknél különösen. A Mandiner színvonalas hetilap, felkészült újságírókkal dolgozik.

Mire lehetnek a leginkább büszkék a magyarok az utóbbi két évből?
Az összefogásra. Nagyon nehéz időszak áll mögöttünk, a koronavírus jelentős változásokat okozott a mindennapokban. A járvány legyőzéséhez nemcsak a védekezésben részt vevők tudására és munkájára volt szükség, hanem arra is, hogy az emberek betartsák a szabályokat.

Merre tarthat Magyarország a következő időszakban?
Tisztán látszik, hogy a járványhelyzet mellett a migrációs válság is erősödni fog, nem függetlenül az Afganisztánban történtektől. Az ideológiai viták sem csitulnak, Brüsszel most épp a gyermekvédelmi törvény miatt igyekszik sarokba szorítani Magyarországot. Bárhogy van és lesz is, itthon azon kell dolgoznunk, hogy hazánk gazdaságilag erős és biztonságos legyen.”

Nyitókép: Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2021. szeptember 05. 00:00
Mártikának a Popó magazinos "címlapsztárság" jobban állt. A nagy szuper sikerek ellenére csak meg kellett azért hosszabbítani a válsághelyzetet, hogy a háborús kedv ne lankadjon! Válsághelyzet 4ever!
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. szeptember 03. 17:46
Igaz, hogy a Magyar szocialista Párt 23 millió román munkavállalóval riogatott, de most majd a böszme-koalícijó 23 millió migránst fog majd ránk szabadítani, munkát azt nem akarnak, majd el kell tartanunk őket, de izgalomra semmi ok, mert biztosan mindegyiknél lesz oltást igazoló védettségi igazolvány. Ja, természetesen az önkormányzati lakásokat a migránsok fogják megkapni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!