Ki állítja meg Gyurcsányt?

2021. szeptember 01. 15:07

Csak mi, szavazók tudjuk a 2010 előtti elpocsékolt nyolc év visszatérését megakadályozni.

2021. szeptember 01. 15:07
null
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog

„A Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! aláírásgyűjtés azért időszerű, mivel az ellenzéki pártok már tehetetlenek a Gyurcsány-párttal szemben, így már csak mi, szavazók tudjuk a 2010 előtti elpocsékolt nyolc év visszatérését megakadályozni.

Idestova tíz éve alakult az utódpárt utódpártja, a Demokratikus Koalíció (DK), amely a korábbi MSZP és SZDSZ használható részeit és szavazóbázisát sikeresen integrálta. A siker nem hullott a baloldal bukásához 2006-os tevékenységével jelentősen hozzájáruló Gyurcsány Ferenc ölébe. Ha kidobták az ajtón, visszamászott az ablakon. Másokkal ellentétben ő elvégezte a szükséges politikai munkát, igaz, mindig kiszámíthatóan és a tankönyv szerint haladt.

Mi a sikerük titka? A Gyurcsány házaspár és pártjuk, a DK kommunikációja a faékhez hasonlóan egyszerű: ha Orbán Viktor van a kék sarokban, mindig ők akarnak lenni a vörösben. A többi ellenzéki párt onnantól már csak hozzájuk tudja mondandóját viszonyítani.”

Fotó: Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valandil
2021. szeptember 02. 08:45
Ez az aláírásgyűjtés pótcselekvésnek tűnik számomra. Ideje lenne az alkalmatlanokat elzavarni, és egy profi kommunikációs választási csapatot összeszedni! A 2006-os események felvételeit újra és újra be lehetne mutatni, sokan elfelejtették már.
Illieral
2021. szeptember 02. 07:22
Nyilván az orbán rendszer sem tökéletes, ezt azért érezni, vannak hibák, visszaélések, hülyeség. De mindezzel együtt is 100x jobb, mint a Gyurcsánny féle kormányzás volt. Mondjuk ezért is sírok én mindig, hogy az Orbánék kicsit konszilidiáltabbak lennének, kicsit más stílusban kormányoznának, akkor simán behúznák a választásokat fel sem merülne, hogy nem. De a sok seggnyalonc idóta miatt, akiknek mindig minden jó, nincs visszacsatolás a rendszerben na és ez igen nagy baj.
bagira
2021. szeptember 01. 22:53
Csak a szavazók állítják meg nemmel szavaznak , senki más . Brüsszeltől kap háttértámogatást.
states
2021. szeptember 01. 21:04
Nem fog visszatérni Magyarország legelutasítottabb politikusa, ez ugyanis matematika, és a számok nem hazudnak, gyurcsánnyal szemben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!