Ke-resz-té-nye-ket szállító busz gázolt!

2021. szeptember 05. 17:30

A keresztények, az eucharisztika eszmeisége ellen most hangulatot kell kelteni.

2021. szeptember 05. 17:30
null
Berszán György
Magyar Nemzet

„Az ’50-es évek szintjére süllyedt a balliberális média. A dicstelenül kimúlt szovjet kommunisták központi lapját, a Pravdát olvassa az, aki a 444.hu-ra kattint. A bolsevik tempó ezúttal egy keresztényellenes kirohanásban öltött testet. Egy tragikus közúti balesetből csináltak propagandát. „»Halálra gázolt egy gyalogost egy, az Eucharisztikus Kongresszusra tartó kisbusz« – írták.

Aljas kis uszítás ez a címadás (meg maga a cikk). Kiírjuk-e normális esetben, hogy kik ülnek és hova utaznak egy kisbuszban? Nem, nem írjuk ki. Mert nincs se értelme, se jelentősége kiírni. Egy utas nem felelős a sofőrért vagy bármiféle külső körülményért. Azért, mert utas. De ez most nem egy normális eset. Mert a Pravda kiírta, hogy igenis keresztények ültek abban az átkozott kisbuszban.

Nos, mi világlik ki az egészből? Az, hogy azért gázolt el egy embert az Andrássy úton egy kisbusz, mert keresztényeket szállított. Ez az egyedüli és érvényes mögöttes üzenet, semmi más. A vörös színű libernyákok ezt a mellékkörülményt az izzadásig hangsúlyozzák, noha normális esetben egy utas kilétének és céljának a hírértéke nulla.

És ha az úti cél a Pride lett volna, és a kisbusz tömve lett volna LMBTQ-személyekkel, nos, akkor ezt is megírta volna nagy műgonddal a vörös újság? Egy frászt írta volna meg. Annak pont nem lett volna hírértéke, amint annak se, ha turbános muzulmánok lettek volna az utasok. De nincs mese, a keresztények, az eucharisztika eszmeisége ellen most hangulatot kell kelteni.

A szánalmas és alantas tálalás poénnal zárul, de immáron az ideológiailag megdolgozott olvasónak: kiderült, hogy az elgázolt gyalogos volt a vétkes fél, aki a piros jelzés ellenére kelt át az úton. Ám a propagandakiadványnak még ez se volt elég, mert mint írták, az áldozat »húsz métert repült a levegőben«. Nyilván erről is a keresztények tehetnek, és úgy általában mindenről. Ez már tényleg visszataszító.”

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. szeptember 06. 12:30
Mennyivel jobban örülnének a 444 nél ha zsidók ültek volna a buszon.
orygabor
2021. szeptember 06. 11:48
És mindez nem messze a körúti gyilkosság helyszínétől. Istenem, de szép, kerek történet.
-Zsolt-
2021. szeptember 06. 00:00
Vallásos fanatikus terroristák busszal a tömegbe hajtottak az Andrassy-n :(((( Máris szedi áldozatait a vallásos fanatizmus és az apokaliptikus kongresszus! :(((( Azért kíváncsi lennék a kisbusz sebességére... Akit a zebrán elütnek, ritkán szokott 20 métert repülni. Mennyivel mentek? 200 km/h-val? Nem csak Blikk + 444 https://baleset-info.hu/halalra-gazolt-egy-gyalogost-az-eucharisztikus-kongresszus-mikrobusza-az-andrassy-uton/
zsanett-kúnrum
2021. szeptember 05. 21:52
He, keresztények kisbusza terror akciót hajtott végre az andrássyn?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!