Gelgely! Azért ez magyalázatként loppant gyenge...

2021. szeptember 11. 17:21

Megvolt a megfelelő papírod az egyetemi állás betöltéséhez, vagy nem volt meg?

2021. szeptember 11. 17:21
Rákay Philip
Facebook

„GELGELY! AZÉRT EZ MAGYALÁZATKÉNT LOPPANT GYENGE…

Javaslom: fuss neki újra! Elkövettétek az elvtársaitokkal a jogsértést, vagy nem? Megvolt a megfelelő papírod az egyetemi állás betöltéséhez, vagy nem volt meg? Ezekre a pofonegyszerű kérdésekre csak tudod a választ!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HattoryHanzo
2021. szeptember 13. 12:43
Azért a mandineres söpredék pont ugyanolyan szerencsétlen, buta, a magyar nyelvvel folyamatos harcot vívó cseléd maradt, mint volt. Mindegy, a biológia ellenetek dolgozik, magyarul vagy megéritek ezt a választást, vagy nem, de ha igen, akkor is minek?
szürkeSzarvas
2021. szeptember 12. 08:16
Az nem jó,hogy XY érdekében volt törv.módositás-mert a Geriében nem volt. Neki az egész élete az ide-oda tekergés,a réseken "átcsúszá",az elvtelen kompromisszumok. Hogy mi a helyzet a fels. okt.-ban-hát elég sokan vagyunk itt,akik voltunk "igazi" adjunktusok. Is. :)
MZXX
2021. szeptember 12. 02:57
Az úgy vót, hogy Geri ott se vót. Akkor mi a kérdés?
Robur
2021. szeptember 12. 02:37
Hogy állsz a patriótával, faszkalapka?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!