Szintet lépett ez az Erdélyből importált „minigöbbels”

2021. szeptember 14. 11:49

Ha jártában-keltében megtetszik neki valami, odaszalad a Führerhez, s azt mondja: „Ezt akarom”!

2021. szeptember 14. 11:49
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Már otthon, Erdélyben 2019-ben megmutatta, hogy ügyesen bánik a milliárdokkal. Így például semmi nyoma annak – igaz a szerződésben sem szerepelt – hogy mire költött el 1,9 milliárdot, amit Orbántól kapott.

Így azután biztos volt az útja a NER-be. Most Óbudán is, Orbán azonnal intézkedett: »Nagyszerű – mondta – vigyük haza ezt is!« S biztos ami biztos, mint egy régi hentes megkérdezte: »Lehet néhány milliárddal több?« És hozzá csapott még 23 milliárdot. Az Óbuda főterén álló 7319 négyzetméteres Zichy kastély esetében, annak átadására öt, azaz 5 napot kapott Óbuda önkormányzata.

De korábban ugyanígy kebelezte be a Hajógyári sziget déli részét, valamint a 15 ezer négyzetméteres Zichy kastélyt is.

Ez az ember, aki mindössze két területen nyújtott életében kimagaslót. Utánozhatatlan gyorsasággal nyalta be magát a Führernél, s még kesztyűben is tud gitározni. És ez nem vicc!”

Nyitókép: MTI / Földi Imre

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. szeptember 15. 09:14
A tetves bolsevik kurva anyád meg mi volt Németországból importált Éva Braun?
őrnagyőrnagy
2021. szeptember 15. 09:04
Te már csak tudod, mindig így csináltad, te gazember! Most megint gyurcsánynak készülsz benyújtani a számlát, ugye?
Szarmancki
2021. szeptember 15. 01:47
Micsoda színvonal... Juszt László burkoltan náciknak állítja be a hatalmonlévőket, majd ezután egymás után jöttek a zsidózó kommentek... Ez a publicisztika és a rá reagáló kommentek megmutatták, hogy a magyar belpolitikai közgondolkodás milyen szinteken mozog. Mindkét félnek szívből gratulálok.
Revízió
2021. szeptember 14. 19:43
Nyugatmajmoló hazaáruló szarházi ! A magyarok összefogásának fogalma látom meghaladja a szellemi horizontodat és csak az sz etalon, ami nyugatról jön, jha 90 előtt kelet felé volt szaros a nyelved, hallottalak akkor is a tv-ben , te szarjancsi !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!