Jött a baloldali fenyegetőzés, vudu-bábuzás, verőlegényezés

2021. szeptember 20. 17:24

Erőre, bölcsességre és legfőképpen türelemre lesz szükségünk.

2021. szeptember 20. 17:24
null
Varga Mihály
Facebook

„Új ülésszak a Parlamentben, új remények a házhoz méltó baloldali viselkedésre. Tartott ez nagyjából 45 percig, majd jött a baloldali fenyegetőzés, vudu-bábuzás, verőlegényezés, a tényeket figyelmen kívül hagyó vádaskodás.Mi volt ebből hasznos az emberek és az ország számára? Sajnos semmi. Erőre, bölcsességre és legfőképpen türelemre lesz szükségünk a következő hónapokban.”

Fotó: Varga Mihály, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Knerten
2021. szeptember 20. 20:05
Azon gondolkodtam: ha nem öt ellenzéki frakció lenne, hanem tizenöt, akkor nem ötször, hanem tizenötször kellett volna meghallgatnunk ugyanazt a méregokádást?
olajfa1
2021. szeptember 20. 18:53
A baloldaliak semmi mást nem tudnak csak fenyegetőzni, és ha valamilyen véletlen folytán hatalmat kapnak akkor azonnal diktatúrát vezetnek be! Lásd Kun Bála. vagy Rákosi Mátyás, vagy Kádár János vagy Gyurcsány Ferenc "00 október 23.-án! NO ÉS MINDÍG NEM TUDJÁK MAGYARÁZNI HOGY miért lövettek, vagy padlást söpörtettek... vagy akasztottak! Mindig volt rá "demokratikus kommunista-liberális" indok!
péterx
2021. szeptember 20. 18:29
A baloldal ennyit tud: szakmailag nulla, ezért az uszításra-hergelésre épít. 2022-ben büntessed ezt a téged hülyének néző bandát.
Magyarok Pásztora
2021. szeptember 20. 18:28
Türelem meddig?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!