Játékoroszlánokkal akarják elhitetni, hogy itt igazi cirkusz megy

2021. szeptember 19. 13:25

De legalább a bohócok hitelesek az előválasztáson.

2021. szeptember 19. 13:25
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Ez az előválasztás egyre szánalmasabb, az informatikai rendszer használhatatlan. Kartonpapírból kivágott elefántokkal és játékoroszlánokkal akarják elhitetni, hogy itt bizony igazi cirkusz megy. Mondjuk azt meg kell hagyni, a bohócok legalább nagyon hitelesek!”

Fotó: Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pusikas
2021. szeptember 19. 23:10
4,5 év múltán elő-elő -elővalasztást fognak tartani. Elő-elő-előemberekkel. Mint most. Hahahahhaaaa
kovácslajos1930
2021. szeptember 19. 20:09
Ezekkel államadósság róla, meg minimálbérről vitatkozni felesleges, buták mint a jogász vezetőik. Különösen meg miért pofáznak bele az előválasztásba, buta orbántermékek
APA152
2021. szeptember 19. 19:36
Tisztelt Miniszterelnök úr,Tisztelt kormány ! Én az ellenzék nevében kérem Önöket,hogy a Karmelita kolostor kulcsát szíveskedjenek már most átadni,ne várjunk a "22-es választásokig! Kérésemet azzal indokolnám,hogy szeretnénk a kolostorra is felvenni a zejus támogatást. Mivel nyakunkon az Atlétikai VB, így egy teljesen új nyomtatót szeretnénk kifejleszteni,ami (láss csodát ) mát szines tintapatronnal megy. És most nem szeretnénk ugyan abba a hibába esni mint Széchényben,most legalább az ingatlan kulcsát elkérjük. Persze szakértőink már dolgoznak a forgatókönyvön,ezért ígérjük,hogy megfúrjuk azt is. Megértésüket,és közreműködésüket előre is köszönjük : Moslékoldal. UI: Ha éppen nem tudnánk átvenni a kulcsot,mert a pride-on vagyunk,kérem helyezzék a lábtörlő alá.
írmag
2021. szeptember 19. 19:24
Szombaton, meg még aláírni is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!