„Igazat mondtunk reggel, éjjel, meg este” –  tömegek ünnepelték az utcán gyurcsány ferenc történelmi beszédét

2021. szeptember 17. 13:35

Az Új Múlt 2006. Kft. első kézből, száz százalékig megbízhatóan tudósít a rendszerváltás utáni magyar történelem egyik legszebb napjáról.

2021. szeptember 17. 13:35
Samuel hadnagy
Kontra

„Magyarország valahova volt legsikeresebb miniszterelnöke stabil alapokra helyezte a magyar gazdaságot, nyugdíjasok millióinak adta meg a jólétet, miközben letörte a lázongó fasiszta mozgalmakat. Nem csoda, hogy csodálatos, az összmagyarságnak hitet adó beszéde után tömeg vonultak az utcákra ünnepelni. Az Új Múlt 2006. Kft. - szokásához híven – első kézből, száz százalékig megbízhatóan tudósít a rendszerváltás utáni magyar történelem egyik legszebb napjáról.

Miután Gyurcsány Ferenc a magyarok többsége által mélységesen megvetett Medgyessy Pétertől átvette a kormányrudat, Magyarország teljesen más ország lett. Lomha helyett fitt, mosolygó idősek; depressziós helyett reményteli tinédzserek, nincstelen helyett boldog és tehetős melósok – néhány életkép arról, hogyan változott meg alapjaiban a helyzet hazánkban. 

A sokak által politikai zseninek tartott miniszterelnök teljes mértékben leszámolt a párton belüli ellenfeleivel, így mostanra az MSZP és az SZDSZ vezérkarának, valamint parlamenti frakciójának teljes támogatását élvezi. A szilárd pártpolitikai alapok nélkül egészen biztosan nem haladna úgy az ország szekere, mint ahogy most halad. Az IMF már múló emlék, az államadósság sosem látott mélyponton van, és az euró bevezetése is egy karnyújtásnyira került. Magyarán

a kormányfő egyszerre stabilizálta saját politikai és hazája gazdasági helyzetét, ami példa nélküli nemcsak a régióban, hanem egész Európában is.  

Nem csoda, hogy a nagy nemzetközi lapok egyöntetűen dicsérik Gyurcsány Ferencet, kiemelve kiváló szónoki képességeit, karakán, bátor és következetes politikáját, valamint rendíthetetlen hozzáállását. A Die Welt egész pontosan azt írta hétvégi vezércikkében, hogy »bárcsak nekünk, németeknek is olyan kancellárunk lenne, mint a magyar Gyurcsány Ferenc«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APA152
2021. szeptember 17. 21:00
"ezeknek tényleg kiadták kötelezően, hogy ma minden írástudatlan, dilettáns fideszhülyének gyurcsányról kell firkálnivalamit? " Igen ez valóban úgy lehet ahogyan hiszed. És szerintem ugyan azok adták ki kötelezően akik ezt is : "Üzent Orbán Viktornak Merkel egyik lehetséges utódja " Már ez is minden napi, de nektek ez valahogyan soha nem szúr szemet !!
szekuIa
2021. szeptember 17. 15:11
Nagyon jó írás. Persze a dögkutas férgeknek valszeg más a véleménye.
Pipas 3
2021. szeptember 17. 14:51
A moslék nem egyforma, van közöttük strucc, homokba dugott fejjel,.... vannak aranyhalak 3 másodperc memóriával, de legtöbb közöttük az ordító sakál, na meg a szarka, aki lopás közben még rikácsol is! De a róka az a Szemlőhegyi lopott villából osztja az észt az állatoknak!
istvanpeter
2021. szeptember 17. 14:51
Fantasztikusan így van, még az elkúrást elkúrták és így az jó is lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!