Hannarózám! Remélem büszke leszel anyukádra!

2021. szeptember 12. 17:33

Őszintén elmondom majd neki, hogy az ezt megelőző 2 hétben min mentem keresztül, meghurcoláson, megalázáson, gúnyolódásokon, bélyegzéseken...

2021. szeptember 12. 17:33
null
Tóth Gabi
Facebook

„Felléphettem ma a zenészeimmel Ferenc Pápa Szentmiséje előtt

Büszkeséggel tölt el! Büszkeséggel mutatom majd meg Hannarózámnak is! Őszintén elmondom majd neki, hogy az ezt megelőző 2 hétben min mentem keresztül, meghurcoláson, megalázáson, gúnyolódásokon, bélyegzéseken… elmondom majd neki, hogy nem adtam fel és a hitem segített ezeken felemelkednem! Mert ez is csak erősebbé, bátrabbá tett! Elmondom majd neki, hogy ezeknek a gyűlöleteknek köszönhetően, mennyi emberi szeretetet is kaptam és új barátokat, kik a régiek helyére érkeztek!”

Fotó: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2021. szeptember 14. 12:56
Ostoba picsa.
files32
2021. szeptember 13. 10:16
" meghurcoláson, megalázáson, gúnyolódásokon, bélyegzéseken" mert megérdemled!
balbako_
2021. szeptember 13. 08:25
Azok az emberek, akik állandóan gyűlölködőnek titulálják a Fidesz közeli szavazókat nem képesek megfékezni őrjöngő gyűlöletüket egy énekessel szemben sem, mert beállt emelni az Eucharisztikus Kongresszus és a pápalátogatás fényét dalával. Mely eseményeket Orbán Viktor kormánya rendezett.
annamanna
2021. szeptember 13. 07:26
Összehasonlításul: "Meghalt María Mendiola, a Yes Sir, I Can Boogie című diszkósláger énekesnője Emlékezzünk rá azzal, hogy egész nap nem bírjuk kiverni a dalt a fejünkből!" https://444.hu/2021/09/12/meghalt-maria-mendiola-a-yes-sir-i-can-boogie-cimu-diszkoslager-enekesnoje
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!