Gyurcsány jól emlékszik még , hogy hova vezet, ha az SZDSZ túlságosan magára talál

2021. szeptember 08. 15:55

Szegény Fekete-Győr Andrásnak csak az MSZP-s Kunhalmi Ágnessel való gulyásparti maradt.

2021. szeptember 08. 15:55
Volner János
MTI-OS

„Fejezetek a baloldali összefogás történetéből: »Egy tányérból esznek – de mérget ne vegyél, hogy össze nem vesznek.«

»Összefogás a köbön: az Mszp-s Kunhalmi Ágnes, a Jobbik főzte pörkölt, és én. Egy tányérból esznek, soha össze-nem-vesznek!« -írja kísérőszövegként Fekete-Győr András egy, a facebook-ra feltöltött képhez, melyen Kunhalmi Ágnessel közösen kanalaznak valamit.

Szinte egy nagycsoportos óvodás számára is világos, hogy ami napjainkban »egyesült ellenzéknek« vagy »összefogásnak« nevezi magát, az lényegét tekintve a 2010 előtti balliberális politikai erőtér hatalom-visszaszerzési kísérlete. Az egyesült ellenzék célrendszerét, eszmei arculatát a magát baloldalinak mondó Demokratikus Koalíció és a szélsőliberális Momentum alakította ki az elmúlt 2 évben.

Gyurcsány azonban jól emlékszik még arra, hogy hova vezet, ha az SZDSZ túlságosan magára talál, ezért most jóval rövidebb gyeplőn tartja az SZDSZ utódpártját, a Momentumot. Helyette inkább a DK nemzeti tagozatává züllesztett Jobbiknak ad több befutó helyet, ezt az identitászavaros társaságot úgyis könnyebb lesz majd a megfelelő pillanatban úgy elnyomni, mint a csikket a parlament dohányzójában. Szegény Fekete-Győr Andrásnak csak az MSZP-s Kunhalmi Ágnessel való ősi szocialista stílusú közös gulyásparti maradt, keserű mosollyal bizonyítva hűségét a főnöknek. Jó étvágyat, csak meg ne ülje a gyomrotokat!”

 

 

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. szeptember 09. 13:00
Gyurcsány -sem- akar erre emlékezni! Ő csak a "BÁRMI ÁRON HATALOMRAKERÜLÉST" akarja megvalósítani! Mondom... BÁRMI ÁRON!!! és ez csak és csakis a "MÉG AZ ÖRDÖGGEL ÉS MÉG A "FASISZTÁKKAL" IS KOALÍCIÓRA LÉP, CSAK A HATALMAT VISSZASZEREZZE!!! Bárkivel! -mint a fürdőskurva!... ezért az "KURVAORSZÁGÉRT" bárkivel kurválkodik!
satman11
2021. szeptember 08. 17:44
Sajnos ez a figura is, mint a Mi Hazánk nevű jobboldali áruló, együtt tolták a Jobbik nevű balfasiszta párt szekerét. Hamiskártyásként mindkét alakzat a Fidesztől próbál tizedszázaléknyi szavazatot rabolni, mert hátha az fog dönteni....emlékezzünk a nagy átverésre 2002-ben, amikor ezt a szerepet a Centrum Párt játszotta el, sajnos sikerrel...szinte egyedül nekik köszönhető a Gyurcsány féle horda kikerülése a napra...
Akitlosz
2021. szeptember 08. 17:14
Nincsen az SZDSZ-nek utódpártja. A Volner pártnak sem lesz utódpártja.
zoles
2021. szeptember 08. 16:54
Egyet értek, de szerintem a DK is egy SZDSZ-es utódpárt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!