Galla Miklós, a hisztiző mimóza

2021. szeptember 06. 07:16

Ne attól tegyétek függővé a sikereket, hogy milyen fizikailag is tapintható formában érkezik díj.

2021. szeptember 06. 07:16
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Soha ne attól tegyétek függővé a sikereket, hogy milyen fizikailag is tapintható formában érkezik díj, elismerés vagy bármi egyéb, máskülönben ti is belecsavarodhattok és sanyarú, butaságokat beszélő, hisztiző mimózává válhattok, ha úgy érzitek, hogy nektek jár valami. Miközben kiderül, hogy bizonyos okoknál fogva nem jár. De nem mindegy? Ilyenkor zsebre dugott kézzel, fütyörészve tudomásul kell venni, hogy elszabta. És végül kit érdekelt volna?

Ám ha valaki nem így tesz, könnyen nevetség tárgyává válhat, pláne, ha a miniszterelnököt kezdi felkérdezni és még meredekebb butaságokat állítani. Akkor is, ha máskülönben szórakoztató és patent életút áll mögötte. Nem érdemes ilyesmire feltenni semmit sem. Mert ez is egyfajta hübrisz.”

Kép forrása: Galla Miklós Fcaebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. szeptember 08. 18:10
Az ATV rasszista újnáci Tv csatornán a helyed,a deviansok között!
aldasban es hitben elve
2021. szeptember 08. 14:26
Ez a teremtmeny olyan mertekben undorito, hogy csodalkoznek, ha nem a DK ferfiai között fejtene ki nemi tevekenyseget. (Vannak azoknak gyerekeik is, igy megvalosulhatna a pedofilok oly "kivanatos", de föleg "becsületes" vilaga.
Merse Ferenc
2021. szeptember 06. 20:25
Először politikai okokat emlegetett amiért nem kapta meg, most meg már származási okokra fogja. A gusztustalankodása az szerinte nem számít .
szürkeSzarvas
2021. szeptember 06. 13:45
Miert kell ennyit foglalkozni egy gusztustalan,pöcsmutogató,származast emlegető zsidóval? Teljesen nyilvánvaló,hogy "hozzájuk képest" a "bennszülöttek" vannak itt hátrányban "történelmi okokból".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!