RENDKÍVÜLI! Megszereztük Ferenc pápa magyarországi beszédének eredeti változatát!

2021. szeptember 21. 19:28

A homofóbiát a legnagyobb bűnnek minősítette. Az ítélkezést a második legnagyobb bűnnek nevezte, viszont Tóth Gabi még szerinte is ciki volt.

2021. szeptember 21. 19:28
null
Független-objektív
Facebook

„RENDKÍVÜLI!

A Független-objektív megszerezte Ferenc pápa magyarországi beszédének eredeti változatát!

A NER média által félrefordított, elhallgatott beszéd eredetije, CSAK NÁLUNK:

Ferenc pápa elsőként arról beszélt, hogy személy szerint nem bánja, ha Európából iszlám Kalifátus lesz. Ugyanazt az istent imádjuk, Mohamed jóember volt, és ismét bocsánatot kért a pápaság első háromszáz évének keresztes hadjárataiért és inkvizíciójáért.

Boldoggá avatta az Index 2020-as mártírjait. Külön méltatta a 24.hu, a Szeretlekmagyarország és a HVG tevékenységét, amelyeket »csodálatos morális magaslaton álló, igazi (!) keresztény médiumokként« jellemzett. Arról is beszélt, hogy szívesen zsűrizne az RTL Klubon és különösen Istenes Bencével és Fluor Tomival beszélgetne szívesen, akiket csodálatos művésznek tart.

Az ítélkezést a második legnagyobb bűnnek nevezte, viszont Tóth Gabi még szerinte is ciki volt.

Beszámolt arról, hogy mennyire meglepődött azon, hogy mennyi új szót tanult Magyarországon: gender, nemváltoztatás, LMBTQ-propaganda, óvodai drag queenek, stb. Ezekről mind az M1-en és a Fidesz propagandában hallott először. Égbekiáltó bűnnek nevezte, hogy vannak települések Magyarországon, ahol még mindig nincs Netflix és HBO.

Az abortuszt a hatodik szeretetnyelvnek deklarálta, amelyről csodálatos örökségként beszélt. Kifejezte aggodalmát a reproduktív jogok csorbítása miatt és a homofóbiát a legnagyobb bűnnek minősítette. A klímaváltozás fő felelőseként Mészáros Lőrincet nevezte meg.

Elavultnak, korszerűtlennek minősítette a keresztény erkölcsi tanítást és az örök életről szóló tanokat. Szerinte a legjobb, ami történhet egy emberrel, hogy kommunista volt és a Mércében egy másodéves szociológus hallgató ír róla nekrológot.

Ezután, egy TGM-től kapott sarló-kalapácsot a kezében lóbálva 10 percben keresztül skandálta, hogy: »Alapjövedelem«.

Ferenc pápa a Jelenések könyvéből idézett és azt mondta, hogy a világbékét az olyan autoriter diktátorok veszélyeztetik, mint Trump, Putyin, Bolsonaro. A sárkány fejei közül következőnek Orbán fog a porba hullani.

Beszédét azzal zárta, hogy a valódi [!], iványi gábori értelemben vett keresztyénséget csak egy magas és vékony ember fogja tudni helyreállítani és hogy Isten ereje az Alkalmatlanságban mutatkozik meg igazán!”

Borítókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2021. szeptember 22. 10:36
"Isten ereje az Alkalmatlanságban mutatkozik meg" Ez jó. :D Ez az a nyelvezet, mint amit a papok teológiailag képzettebbik fele használ a prédikációban. Hiteles.
nick89
2021. szeptember 22. 09:03
Gondoltam, hogy amint kihúzza a lábát, hátulról belerúgat!
kovsa
2021. szeptember 22. 08:26
Egy régi vicc, de hátha sokan már elfelejtették. És szerintem ehhez a cikkhez illik is. - Miért járnak az emberek szívesebben a kocsmába, mint a templomba? - ??? - Ez egyszerű. a templom ajtaja fölé az van írva, hogy: Feltámadunk! - A kocsmáéra meg az, hogy: Sose halunk meg!
Krupp Skya
2021. szeptember 22. 08:02
Van: Megadja Gábor. Van: Nemadjameg Niedermüller.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!