Ez Jakab valódi arca: vadállatként bánt el egy járókelővel a Jobbik elnökének marcona testőre

2021. szeptember 09. 08:51

Jakab színésznek sem utolsó, hiszen professzionálisan csókolgatta a sírdogáló öregasszonyokat.

2021. szeptember 09. 08:51
null
Both Hunor
Both Hunor
Kontra

„Múlt héten még sírdogáló, és panaszkodó öregasszonyokat csókolgatott, most kiderült, hogy az emberei simán megvernek bárkit az utcán. Néhány napja kiderült, hogy Jakab Péter, az ex-náci Jobbik elnöke színésznek sem utolsó, hiszen professzionálisan csókolgatta a sírdogáló, és panaszkodó öregasszonyokat, eljátszva a jóságos »családapát«.

Aki esetleg bedőlt volna a pártvezér alakításának, annak ma érkezett a kijózanító pofon. Szerdán hozta nyilvánosságra a Ripost azt a felvételt, amelyen egy hajdúhadházi kampányrendezvényen Jakab nagy darab testőre fojtogatva vitt földre egy ártalmatlan járókelőt. Az incidensből rendőrségi ügy lett.

Egyelőre még nem minden részlet tisztázott az ügyben, aminek a tanulság egyértelműen az: bármit is próbál magáról elhitetni, ez az asszonyszédítő Jakab Péter valódi arca.”

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2021. szeptember 09. 16:26
ilyen senkiházinak testőr kell?
1000bocs
2021. szeptember 09. 15:00
Jakab jövőre eltűnik a süllyesztőben. Tíz év múlva az addigra nagyrészt elfelejtett majomról lesz egy rövidhír, hogy lebukott valamivel, és bevitték a kóterbe a haverokkal.
kiss.istvan770
2021. szeptember 09. 14:57
A tahó samesze is bunkó.
VeJoLa
2021. szeptember 09. 14:08
"Jakab színésznek sem utolsó" talán még Messiás-jelölt-jelölt is lehetne: "Engedjétek hozzám az öregasszonyokat..." hogy lecsókolgassam a könnyeiket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!