Ettől megőrülnek a baloldalon

2021. szeptember 12. 19:49

A Vatikán hivatalos közlése szerint szívélyes hangulatú volt a találkozó a magyar állami vezetők – köztük Orbán Viktor – és Ferenc pápa között.

2021. szeptember 12. 19:49
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„A Vatikán közlése szerint a »szívélyes légkörű« találkozó mintegy 40 percig tartott.

A balliberális propagandasajtó azt remélte, hogy Ferenc pápa beszól majd Orbán Viktornak. Sőt! Ha a 444-en múlott volna, nem is találkozik vele. Az Index.hu és a Népszava is azt sugallta, hogy konfliktus lesz a pápa és a magyar miniszterelnök között. Ezek a várakozások azonban nem jöttek be, a Vatikán közlése szerint is szívélyes volt a hangulat.

Orbán Viktor miniszterelnök a találkozón arra kérte Ferenc pápát vasárnapi budapesti találkozójukon, hogy ne hagyja elveszni a keresztény Magyarországot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SpeleoZoli
2021. szeptember 14. 10:46
A nagy bulikon vannak felszolgálók, más szóval van személyzet. A személyzet is részt vesz a bulin???? :)
SpeleoZoli
2021. szeptember 14. 10:41
Ja és Dr. O. V. nem egyedűl, hanem hanem a hódoló tömeg egyik tagjaként találkozhatott a Pápával. :)
SpeleoZoli
2021. szeptember 14. 10:34
A pápa kultúrember és elsősorban diplomata. A szívélyes szó egy semleges, sem bántó, sem dicsérő szó, amit a diplomáciában arra használnak, ha a viszony nem ellenséges, nem baráti. Szóval levonhatjuk a következtetést; 1. A mostani Pápa, mivel a hite szerint nem is tehetné, nem ellensége Dr. O. V.-nek. 2. A mostani Pápa nem barátja Dr. O. V.-nek. Ennyit a lakájmédia által belemagyarázott, befonták egymás haját légkörről. :)
szürkeSzarvas
2021. szeptember 12. 23:25
A zsidaink balhét akartak. Az usai rokonaik nem presszionálták aFrancseszkót. A vatikáni hivatalnokok meg leszarták a zsidainkat. (Fekete főtörzs kerdése: Mi a különbség a sas es a favágó között? A helyes válasz:a sas rohadt magasan repül,ami a favágót kurvára nem érdekli) Ilyesmi történt a zsidainkkal vatikánilag.. Gáz. Nagyon gáz. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!