Engem keményebb fából faragtak

2021. szeptember 08. 07:15

Nem kerül luxusszőnyeg milliárdokért a Budai Várba.

2021. szeptember 08. 07:15
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Az országjárásom legtöbb helyszínén több százan vártok, hogy beszélgessünk, de a legtöbben mégis mindig ugyanazt a kérdést teszitek fel: »Képes lesz-e az ellenzék máshogy kormányozni?« Egy percig sem csinálnám, ha nem gondolnám nagyon komolyan, hogy nagyon is. Nem járnám az országot megállás nélkül, ha nem gondolnám komolyan, hogy lehet azt országot szívvel és szakértelemmel kormányozni. Elütném az időmet Budapesten, néha-néha elmennék egy-egy kampányeseményre. Csak engem keményebb fából faragtak. Hiszem, hogy beszélgetéseik ezreivel tudjuk csak megalapozni a jó kormányzás alapjait.

Ezért járom a vidéket megállás nélkül. Mert az igazi munka csak a győzelem után fog jönni: a kormányzás. És, hogy lesznek-e viták köztünk? Biztosan. A legjobb családban is vannak. De egy valamit garantálhatok: biztosan nem olyanokról, hogy például milyen luxusszőnyeg kerüljön milliárdokért a Budai Várba.”

Kép forrása: Dobrev Klára Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
XTRO
2021. szeptember 09. 21:42
Fogpiszkáló ha el nem baszom Faraghattak volna még rajtad rohadék !
Pista6
2021. szeptember 09. 18:07
Takarodj dobrev a klímaminisztériumoddal eggyütt jó messze ebből az országból! Jövőre mehetsz sírni brüsszelbe mert kitakarítjuk a pártodat a parlamentből a szavazatainkal!
Sün Balázs
2021. szeptember 09. 14:00
"Képes lesz-e az ellenzék máshogy kormányozni?" Egy percig sem csinálnám, ha nem gondolnám nagyon komolyan, hogy nagyon is. Mi az hogy! Nagyon is! törvényesen és tisztességesen!! Csak hogy ezt nem sokan veszik be tőled!
akiaki
2021. szeptember 08. 21:07
a bolgár komcsinak csak a kerítésen belül kell a luxus! tudjuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!