Demeter Márta kormányváltás esetére tisztaságot és rendet ígér a Főváros közterületeire

2021. szeptember 22. 14:40

Nem értem, hogy miért kellene ehhez kormányváltás.

2021. szeptember 22. 14:40
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Kedves Demeter Márta nem kell a választásokig várnia, ebben a kérdésben forduljon bátran Karácsony Gergelyhez vagy annak főnökéhez, Gyurcsány Ferenchez! Demeter Márta, hivatásos pártváltó, kormányváltás esetére tisztaságot és rendet ígér a Főváros közterületeire. Nem értem, hogy miért kellene ehhez kormányváltás.

A legjobb tudomásom szerint jelenleg, Demeter új pártjával, a Jobbikkal kiegészült baloldal vezeti a Fővárost, amely éppen most, egy tengeralattjáró sebességével süllyed vissza a rosszemlékű, gyászos emlékezetű Demszky korszakba: elhanyagolt közterületek, szemét, mocsok és a saját ürülékükben fetrengő hajléktalanok mindenütt.

Tisztelt Választók! Mit gondolnak, ha a jelenlegi ellenzék egy várost csak így tud vezetni, ha Budapest lakóit csak ennyire becsüli, szereti, akkor az országgal mit tenne?! Kedves Budapestiek, ne az ígéreteknek, a szemüknek higgyenek!”

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba/ Belső kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. szeptember 22. 21:58
Ez egy repedtsarkú buta celeb!
nyugalom
2021. szeptember 22. 21:56
Ez a liba semmivel nincs tisztaban! Szólt gelgőnek vagy nem ismeri?
Parm
2021. szeptember 22. 18:13
Márti, Márti, de buta vagy te...Is....
csulak
2021. szeptember 22. 18:07
Martika, ha most amikor a baloldal uralja Butapestet a mocsok terdig er, akkor ha veletlenul ti nyernetek az egesz orszagban terdig erne a mocsok ! Butapesten bebizonyitotta az elmult 2 evben a baloldali koalicio ,hogy nem kepes semmit megszervezni es normalisan mukodtetni ! Ugyhogy jovore mentek mind a kukaba , neomarxista elvtarsak ! Soha tobbe baloldalt !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!