Idén az állam az eddigi legnagyobb összeget hagyja a családoknál

2021. szeptember 21. 08:19

Itt még nem állunk meg: visszatérítjük a gyermeket nevelő szülőknek a 2021-ben befizetett SZJA-t.

2021. szeptember 21. 08:19
null
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

„A családi adókedvezmények révén idén minden eddiginél nagyobb összeg, 380 milliárd forint marad a családoknál!
Míg Gyurcsányék semmibe vették a magyar családokat, megszüntették az otthonteremtési támogatásokat és eltörölték a családi adókedvezményt, addig Európában az Orbán-kormány fordítja a legtöbbet a családokra, a GDP közel 5 százalékát.

 A kormány intézkedéseinek köszönhetően 2010 óta a családtámogatások folyamatosan bővülnek, egyre több pénz marad a családoknál, biztosabb a megélhetés, kevesebb az akadály az otthonteremtés és a gyermekvállalás előtt. 

Az Európai Unióban is egyedülálló a nagycsaládosokat segítő magyar adómentesség, amelyeknek köszönhetően idén az állam az eddigi legnagyobb összeget hagyja a családoknál: 380 milliárd forint marad több mint egymillió családnál.  Azonban itt még nem állunk meg: visszatérítjük a gyermeket nevelő szülőknek a 2021-ben befizetett SZJA-t.
Ennyi.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemaztmondták Feri!
2021. szeptember 21. 19:42
Tompika okos srác. Nemsokára felfedezi azt az összefüggést is, hogy miért gyulladnak csillagszórók a fejében, ha felszívja a nagyi gyúródeszkájáról a réteslisztet.
Valodi
2021. szeptember 21. 19:39
visszatérítjük a gyermeket nevelő szülőknek a 2021-ben befizetett SZJA-t. De jó! Pedig agyon is lövethetnék őket...
tölgypajzsos
2021. szeptember 21. 16:20
na, ezzel nem értek egyet! NEM CSAK a családosok sínylették meg a covidot. Szóval ezzel az erővel mindenki visszakaphatná a befizetett adóját...
Pelso j.
2021. szeptember 21. 16:18
Hitelből osztogatott szavazat és népszerűség vásárlás, a kétharmadok, médiafölény, centralizált kézivezérlés mellett. Erre vagytok képesek, Tomi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!