Ciki a baloldali sajtónak az őszödi beszéd

2021. szeptember 17. 11:28

Nagyon méltánytalanul bántok Gyurcsány retorikai csúcsteljesítményével!

2021. szeptember 17. 11:28
Szikszai Péter
Magyar Nemzet

„Jó reggelt kívánok a baloldali pártsajtónak. Ma van az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének tizenötödik évfordulója. Nem, nem a kormánypropaganda, hanem a naptár szerint. Nyitom is a Telexet, 444-et, 24-et, hogy ne a lakájmédia hazug, kontextusból kiragadott értelmezését kelljen olvasnom, de csalódásom mérhetetlen. Itt van ez a hatásában mérhetetlen, máig aktuális, irodalmi értékeket sem nélkülöző, éleslátásról, hazaszeretetről, önfeláldozásról tanúskodó, korszakos remekmű, és sehol egy megemlékezés, értő elemzés?

Sehol egy publicusos, republiconos méltatás alátámasztva közvélemény-kutatási adatokkal, hogy milyen jól fogadta a választópolgár a baloldal megújítójának ma is érvényes szavait? Nagyon méltánytalanul bántok Gyurcsány retorikai csúcsteljesítményével! Nektek nem ér meg egyetlen cikket sem az ellenzék vezetőjének szenvedélyes igazságbeszéde?! Pedig mennyiszer hangoztattátok, hogy a jobboldali sajtó manipulálta a szocialista miniszterelnök szavait.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Istók3
2021. szeptember 17. 12:16
Az indexen sincs kint. Csoda, hogy az ezekről az oldalakról tájékozódó fiatalok nem is tudják, ki az a gyurcsány?
Google
2021. szeptember 17. 12:04
Lám, lám milyen szerények a függetlenobjetívek, mind a 444!!!-en! Egy ilyen korszakos remekműre, retorikai csúcsteljesítményre nem visszaemlékezni, amikor a szónok megint itt sertepertél, szorgoskodik, próbálja maga helyett az udvari bolondját, feleségét, kutyáját-macskáját, akárjijét hatalomközelbe juttatni, hogy újra ő huzigálhassa a szálakat. Talán várják, hogy Gyurcsány újra fölkészíthesse őket, miről mit írjanak, vagy mi? Nagyon el vannak anyátlanodva, apátlanodva, mióta a nagyszerű Gyurcsány házaspárnak befellegzett, csak Európa, Amerika segíts! van egyfolytában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!