Bayer: A tepsi pofájú Márki-Zay most azzal fog haknizni, hogy a bíróság is fideszes

2021. szeptember 04. 07:38

A publicista szerint már papírja is van az ellenzéki politikusnak arról, hogy rágalmazó.

2021. szeptember 04. 07:38
null

Ahogy megírtuk, rágalmazás miatt jogerősen elítélték Márki-Zay Pétert, aki azonmód „vérlázító koncepciós eljárásnak” minősítette az ítéletet. Bayer Zsolt saját blogján reagált az esetre:

„Ezt eddig is pontosan tudta minden normális ember. Most van róla papír is végre. Ja! El ne felejtsük: a tepsi pofájú most majd azzal fog haknizni, hogy a bíróság is fideszes. Mert ez rágalmazóéknál úgy van, hogy ha a bíróság ellenük ítél, akkor fideszes. Ha számukra kedvező az ítélet, akkor meg a demokrácia utolsó bástyája…”

Kép forrása: MTI Fotó – Balogh Zoltán

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugocsa
2021. október 08. 21:31
Ha Márki-Zay tepsi pofájú, akkor milyen pofájú vajon Bayer Zsolt?
szürkeSzarvas
2021. szeptember 13. 04:52
A Bayer meglátása valóságos. Tegnap "bemutatkoztak". A Márkymárk is. 33 évvel az "átmenet" után-ujra itt a "Kunbélákok",az usai deep state zsidók kézivezérelte Eunak csúfolt gittegylet "támogatásával" -most a szovjet helyett. Akik hagynák(!) -hogy EZEK itt ámokfussanak-ENNEK TUDATÁBAN-bátrak. (Ugyanezt tudni lehetett hogy igy lesz,amikor a Fleck,a galamusos ,"elteoktató" bolondzsidó "meghirdette",hogy "nem számitanak a törvények". MÁR MEGINT nem számitanak. Basszus.)
Fekete85
2021. szeptember 06. 21:44
Mondja ezt a buflák fejű komcsi sváb.
Gyugyu12
2021. szeptember 05. 18:18
Badzser zsóti normális?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!