Az ellenzék egy működő, demokratikus rendszert akar felépíteni

2021. szeptember 13. 10:49

Élvezettel olvashatja mindenki a fideszes kommentelők sértett nyafogását.

2021. szeptember 13. 10:49
Szarvas Koppány Bendegúz
Facebook

„Magyarországon az ellenzék egy működő, demokratikus rendszert akar fel (vissza?)építeni. Annak része a miniszterelnökjelölti vita, ami nagyon rég nem volt Magyarországon, de 15 év után most újra van. Na nem Orbán gerince (majdnem más szervet írtam) nőtt vissza, hanem az előválasztás során összecsaptak az ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelöltek.

Eredménytől függetlenül mindegyikük támogatói büszkék lehetnek, hogy mertek a bajnokaik kiállni, és élvezettel olvashatja mindenki a fideszes kommentelők sértett nyafogását arról, hogy nekik mennyire nem tetszett a vita, de azzal, hogy itt kiálltak, már bizonyították, hogy legalábbis bátrabbak a Fidesz pocakos tábornokánál.

Szóval bizonyos értelemben mindenki győztes, de azért Fekete-Győr András egy kicsit győztesebb mindnél, hiszen felhozta, és beleállt az ellenzék egyik legfőbb kérdésébe, az elszámoltatás komolyanvehetőségébe, méghozzá a zuglói előválasztás témáját felhozva. Márki-Zay rácsatlakozott, míg a többiek (akik persze cinkosak most a zuglói helyzetben) lapítottak, egyedül Jakab Péter próbálta megvédeni a mundér becsületét. Van, aki szerint becsülendő, gerinces lépés volt tőle, szerintem inkább indulatvezérelt erdőbe rohanás. De örülök, hogy feljött a téma, mert továbbra is tartom, hogy 2022 fő ügye az elszámoltatás lesz (az egészségügy és oktatás tűzoltásszerű rendbehozása mellett), és látható, hogy annak garanciája a Momentum Mozgalom!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2021. szeptember 13. 23:35
szarvasszar a púderral!
k.edi
2021. szeptember 13. 22:42
Te hülye vagy. Még a saját - ítélőképességét nem teljesen elvesztő - támogatóid is nyafognak.
Madasa Hatter
2021. szeptember 13. 20:53
Faszkalap :) lesz nagy sírás a következő választási zakó után. Ugye elmész a gecibe és keresel magadnak valami tisztességes rendes munkát és végre hozzájárulsz majd te is a társadalmunk gyarapodásához...te büdös lusta kis geci..
Rocktoberi
2021. szeptember 13. 18:47
Milyen vitáról hablatyolsz, nyomi fejű hülyegyerek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!