„A magyar foci nem lett jobb attól, hogy stadionokat építettek” – hazudta Gyurcsányné Dobrev Klára

2021. szeptember 28. 22:10

Sok jót nem is tettetek a magyar sporttal azon kívül, hogy Baumgartner Zsoltit az adófizetők pénzén befizettétek a Minardihoz egy évre a formula 1-be.

2021. szeptember 28. 22:10
Aldo a jobbszélen
Facebook

„»a magyar foci sem lett jobb attól, hogy stadionokat építettek« - hazudta Gyurcsányné Dobrev Klára

A magyar labdarúgás igenis jobb lett azóta, amióta a létesítményfejlesztések zajlanak.

Ez számokkal is alátámasztható, hiszen 2010 óta nézve két Európa bajnokságon járt a magyar válogatott, és klub szinten sem volt ilyen sikeres évtizedünk a nemzetközi porondon.

(Most nem megyek bele ennek buktatóiba, csak ténymegállapítok.)

A stadion egyébként nem is annyira a játékosoknak, mint inkább a nézőknek, szurkolóknak épül. Ezért is lehetséges, hogy immár elvtársai, Karacsony Gergely és Fekete-Győr András is kulturált körülmények között szurkolhatott éppen a magyar válogatottnak idén nyáron Budapesten, Európa bajnoki tétmeccsen.

Persze értem én, ez a közeg nem szívesen szavaz rátok. Sok jót nem is tettetek a magyar sporttal azon kívül, hogy Baumgartner Zsoltit az adófizetők pénzén befizettétek a Minardihoz egy évre a formula 1-be. Azért jár a pacsi, még ha »trükkök százai« is kellett hozzá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aldasban es hitben elve
2021. szeptember 29. 16:57
Te aljadek. A nöstenyek legselejtesebbike. Te pofazol az adofizetök penzeröl? Te? Eppen Te? Menj vissza oda, ahonnan az apad a fitymajaban athozott es ket kipurcantott magyar között tett a magyarok nyakara. Te es a rohadt, mocskos, tetves, gyilkos bandad hany milliardot emesztetek fel a magyar adofizetök penzeböl? Fogd a retkes, büdös pofad te hazug senki. Nem szegyelled a rengeteg ocsmany hazugsagot? Es te, eppen te mered egyetöen betüvel is vadolni, sertegetni a miniszterelnököt es kormanyt? Mit gondolsz, ki vagy te? Egy szar elösködö. Te vagy az, aki teher a magyar adofizetök nyakan. Te igenis teher vagy. Nem tudsz mast, csak a nepet hergelni a becsületes magyarok ellen? Mennyit kapsz a hivatalosan bevallott kereseteden felül ezert a mocsiok mukaert. A rohadek köpködesedert, a hazugsagokkal keltett es mindig jobban szitott gyülelködesedert? Te ocske, kepmutato, elösködö rongy. Mi közöd a magyarokhoz? Menj Bulgariaba, ott hergeld a nepet. A magyar felmenöid mar eppen eleget artottak a magyaroknak. Nincs szükseg egy ilyen ocska, senki betolakodo majomra. Hazug, szenny diszno. Semmi közöd a becsületes magyar nephez. Ne pofazz bele a mocskos lefetyelöddel a magyar nep eletebe. Tünj el. Te vagy a gyülöletnek az elö megtestesitöje. Magad vagy a satan. Egy ocska senki vagy. Akiket meg a sok hazugsagoddal felre tudsz vezetni, azok is radöbbennek lassan, kicsoda vagy. Nem vagy ember. egy satan vagy, maga az ördög. Hogy tudsz a gyerekeid szemebe nezni? Nem köptek meg szemen? Te magad megtehetned. Allj a tükörbe es turhazz egy marha nagyot. Jutass belöle az apadnak, az anyadnak, meg a nagyszüleidnek is. A ferjedet se hagyd ki. Majd ha ezt megtetted, akkor csevegj a magyar adofizetök penzeröl. Szemet.
Magyarok Pásztora
2021. szeptember 29. 13:34
Az apró-dobrev minden szava hazugság.
hamusamu
2021. szeptember 29. 07:33
Így van. Ezért arattunk 4:0-ás, fölényes vereséget Anglia felett hazai pályán, és értünk el majdnem döntetlent a rettegett Albániával szemben idegenben. Óriási eredmények! Megért minden beleölt és ellopott fillért!
darázs
2021. szeptember 29. 07:29
Gyurcsányné egy demagóg hülye büdös komcsi aki még összcsaládilag sem tett soha semmi jót ennek az országnak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!