Aki 2006 őszét mentegeti, hazaáruló

2021. szeptember 24. 21:14

Miként elképzelhető ennek az ocsmányságnak a relativizálása?

2021. szeptember 24. 21:14
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Vasarnap.hu

„Hogy lehet, hogy egyesek ezt bagatellizálhatják? Miként elképzelhető ennek az ocsmányságnak a relativizálása? Milyen megfontolásból támogathatja emberek csoportjának nem kis része a Gyurcsány-koalíciót? És ami az egyik leggyomorforgatóbb az egészben, a Jobbik. A mozgalom, amely igazán a 2006-os események könnygázfelhőjében formálódott meg.

A párt, amely a szemkilövető ellen jött létre, összeáll a szemkilövetővel. Ha nem lennének ilyen végtelenül jelentéktelen, emberalatti figurák, tanmesébe is kívánkozna ez a mocskos árulás.

Legyen tiszta, egyszer és mindenkorra: 2006 nem kisiklás volt. 2006 megmutatta, miként gondolkozik a baloldal a saját népéről – pont úgy, mint bármikor az elmúlt 100 évben. Kibukott az igazság a sok hazugság után: bármikor, bárkit megpróbálnak elpusztítani, ha éppen az áll érdekükben.

És mindenki – hangsúlyozom, mindenki, Jobbiktól az LMP-ig -, aki osztozik velük, osztozik a hazaárulásban is. Töményen, levakarhatatlanul, örökre.”

Fotó: Trombitás Kristóf

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2021. szeptember 25. 20:37
-zsoltkom- " És mindenki – hangsúlyozom, mindenki, Jobbiktól az LMP-ig -, aki osztozik velük, osztozik a hazaárulásban is. Töményen, levakarhatatlanul, örökre.”" Őnekik már nem kell erőlködni ezek szerint az örök életre. Mi több örökké élni feltétel a hazaárulás. Ez a Kristóf is, hogy milyen bután tud nézni!!... valahogy Viktórió jut róla eszembe. "Mint aki halkan belelépett, Valamibe ... s most tüszköl s fintorog; Mint trombiták és roppant trombonok S a holdvilágnál szédelegve ferdül Nehéz boroktól és aranyló sertül Úgy lépek vissza mostan életembe Mint kisfiú, ki csendes, csitri, csempe S látok barnát, kókuszt, koporsót, képet - Mint aki halkan belelépett. "
koronaszepe
2021. szeptember 25. 18:34
Mindenki 'hazaáruló', aki nem olyan, mint ti.
BRAAJEN
2021. szeptember 25. 07:52
orbán fizette bohóc gyülekezet... jól fizet a hazugsággyár...
Google
2021. szeptember 24. 22:51
A baloldal, ha bajban van, mindig ráront a népére. Erre képesek és ezt mindig bemutatják. Hiánytalanul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!