A szolgálósrác meséje

2021. szeptember 06. 15:59

Sziasztok, Csutka Ákos vagyok, az egykori BTC és a magyar válogatott rettegett középhátvédje.

2021. szeptember 06. 15:59
null
Kurtz ezredes
Kontra

„Sziasztok, Csutka Ákos vagyok, az egykori BTC és a magyar válogatott rettegett középhátvédje. Bizonyára emlékeztek még rám. Amikor eladtak két évre a Alemania Karl-Marx Stadnak, akkor hozták a helyemre Bátyus Lacit, aki talán még nálam is nagyobb csonttörő volt az MB1-ben. Mennyi bokát kifordítottunk mi ketten anno, a magyar foci utolsó fénykorának tekinthető kilencvenes években! Azóta jött 0rbán, és a rengeteg adófizetői pénzzel tönkretette, lényegében nézhetetlenné tette a focinkat! Na, de ne szaladjunk ennyire előre!

Sokan kérdeztétek, mivel foglalkozom manapság. Szakkommentátor voltam, amíg 0rbán ki nem rúgatott, illetve érzelgősködő női magazinoknak írok megható és elgondolkodtató cikkeket.

Úgy kéne kihoznom ebből valamit, hogy a néger ráadásul ugye még angol is, bassza meg. Az egyik legtaplóbb futballhuligánok otthonából érkezett, de legalább a tizenegyest nagyon pengésen rúgják arrafelé, amiért a nyáron is kivívták minden angol ultra tiszteletét és megbecsülését. 

Szóval jó nagy szopás most ez nekem. Talán a Rault meg a Kluivertet is könnyebb volt fogni, amikor ellenünk voltak a BL-ben, mint ebből a szarból kihozni valami értelmeset. Kéne valami elég nyálas cím. »All I want for xmas, is you!«.

Mondjuk ezt írta a srác a mezére, amivel meghatóan emlékezett valakire, akiről tudatlanságában az egész bunkó magyar nem is tudott. De ha képben is lett volna, el se tudta olvasni, mert olyan picike angol betűkkel írta a srác.

Kéne még valami ütős idézett valamelyik emigrált balliberális nagyságunktól, és akkor nekem már csak annyit kéne hozzátenni, hogy most már nem lehet csak a RESPECT feliratra mutogatni. Itt az idő, és nekünk is térdelnünk kell! Minden más megúszás és álszent cinizmus, de legfőképpen 0rbánnak a hibája és felelőssége!

Összességében azt szeretném még mondani, hogy tanuljatok és okosodjatok, különben focista, majd kiöregedett focistaként férfi Fejős Éva lesz belőletek!”

Fotó: Kontra

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aaa1
2021. szeptember 08. 02:40
Jóestét kívánok, Kurz pacaltestű de sportrajongó ezredírnok vagyok, sokat gondolkodtam, hogy két ilyen szégyenletes vereség után mégis mivel tudnám kielégíteni a fruszrált, szétszopatott rajongóimat. Mennyi baromságot hordtam eddig össze, ügyes kártékony hazudozó vagyok, de most különösen nehéz dolgom volt, ezért úgy döntöttem, hogy jobbhíján most egy ilyen kretén erőltetett írással terelni fogok..... stb.
ousiv
2021. szeptember 07. 10:16
12
Hannibal
2021. szeptember 06. 21:38
Kurtz for president... azaz inkább rizsföldművelési miniszter. :D
Akitlosz
2021. szeptember 06. 18:28
"Kurtz ezredes Sziasztok, Csutka Ákos vagyok, az egykori BTC és a magyar válogatott rettegett középhátvédje." Már régóta sejtettem, hogy a Kurtz ezredes nem is az igazi neve a szerzőnek, hanem csak álnév. És tessék! Nem is ezredes, hanem csak egy középhátvéd!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!