A parizer tesztje

2021. szeptember 30. 21:38

Márki-Zay Péter kiverte Jakab Péter kezéből a kenyeret, amely ráadásul a parizeres felével, pirosaranyostól kenődött el a padlón.

2021. szeptember 30. 21:38
null
Kárpáti András
Magyar Nemzet

„Szerencsére a magyar választók nem fogékonyak a szélsőséges, félelemkeltő, neonáci üzenetekre, az üres, demagóg, minden valós teljesítményt nélkülöző melldöngetésre. Tornyokba halmozott parizer és paprikás krumpli, a fórumlátogató érzelgős ölelgetése (amelynek megjátszott voltát azért egy utólagos fintor csak elárulta), az Országgyűlés szellemének meggyalázása, a melósok – a Jakab számára állítólag legkedvesebb szavazói csoport – arrogáns és pökhendi letorkolása, a testőrök ráuszítása egyes járókelőkre: ez mind olyasmi, amire nem vevők a magyarok. Így Jakab Péter nagy valószínűséggel csak a megalázó negyedik helyre szorult a szivárványkoalíció szánalmas szappanoperáján (miniszterelnök-castingján), pedig még garantálta, hogy majd ő váltja le Orbán Viktort.

Megmosolyogtató Jakab elbizakodottsága. Egyes szélsőséges jogászok (Vörös Imre, Fleck Zoltán, és társaik) arról álmodoznak, hogy a választási győzelme esetén a baloldal feles többséggel is szabadon alkotmányozhat majd, és a Jobbik elnököcskéje elhitte, hogy tényleg eljött az anarchisták Kánaánja. Hogy a választók többsége zsigerből gyűlöli a kormányt, és hajlandó felülni minden provokátor-percembernek, aki valami vaskos dolgot – erőszakot, pusztítást, bosszút – ígér. Láthatóan beleélte magát, hogy a magyarok csillogó szemmel fogják hallgatni, hogy ő, Jakab Péter öblös hangon zengi el a tükör előtt hosszan begyakorolt sorait, amelyekben kéjelegve képzeleg a kormányfő megbilincseléséről, börtönbe zárásáról, és megerőszakolásáról. Ja, és mindeközben a szólásszabadságot hiányolta.”

Fotó: MTI/Rosta Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. október 01. 09:27
NEM, a veresarany az orczájára, jöhet az KÍNter-nacionaljana szaunalmaja PYROSHKA...
szürkeSzarvas
2021. október 01. 07:33
Amikor a Klein család puccsal "megszerezte "(a Kovács Dávid után) a Zsobbikot,es a Patástol szavazatot rablandó -a Zazival "álnyilas" designt adott neki-a dicstelen pusztulása megjelent az időben. Most csak "vissszaintegrálja" a család a roncsokat. Az idő lepergett(!) a párkák guzsaján..
Csicsó
2021. szeptember 30. 22:45
Jákob rabbi egy szánalmas szerencsétlen pojáca. Amikor ez a senki lett az elnök borítékolható volt, hogy csak a bentmaradás a cél. És hogy a Jobbik nevezett gittegylet elindult a lejtőn. Mára csak egy szánalmas kiszolgáló alakulat lett belőle. És innen már nincs visszaút. Ezt pontosan tudja a parlament ügyeletes bohóca is. És eközben Orbán és a Fidesz csak egy kávét kér.
csuszka
2021. szeptember 30. 22:23
Ez is ritka, szinte teljesen egyetértek egy MN cikkel. :-) Jakab gyenge eredménye azt az üzenetet küldi, hogy az ellenzéki szavazók nem vevők az üres populizmusra ('Jólétet minden magyarnak') és fenyegetőzésre (börtönbe zárás, viktóriázás). Mondjuk az nem jó jel, hogy helyette láthatóan Dobrevre váltottak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!