A baloldali politikusok versenyt rettegnek egymással a szólásszabadság védelmében

2021. szeptember 12. 12:27

Viszont amikor hatalomra kerülnek, rögtön cenzúrával akarják elhallgattatni kritikusaikat.

2021. szeptember 12. 12:27
null
Rétvári Bence
Rétvári Bence
Facebook

„Az országos sajtóban a baloldali politikusok folyamatosan egymással versenyt rettegnek a szólásszabadság védelmében, viszont amikor hatalomra kerülnek, rögtön a cenzúrával és a szabadságjogok törvénytelen korlátozásával akarják elhallgattatni kritikusaikat.

Vác baloldali vezetése nem sokkal hatalomba kerülése után az ún. »szájzár rendelet« bevezetésével korlátozta a szólásszabadságot és véleménynyilvánítási szabadságot.

Az alapvető jogok biztosa egyértelműen kimondta, hogy a polgármesteri utasítás tartalmi elemei »a jogállamiság elvével összefüggő visszásságot okoznak«, és az »azon alapuló esetleges gyakorlat alkalmas arra, hogy a munkavállalók véleménynyilvánításának szabadságával összefüggő visszásságot okozzon, a jogsérelem közvetlen és súlyos veszélyét idézze elő.« Ezért felszólította a baloldali városvezetést az ún. szájzár rendelet hatályon kívül helyezésére.”

Nyitókép: Rétvári Bence Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. szeptember 14. 18:28
Végleges bukás vár a moslekkoaliciosok embereire!
még fokozza
2021. szeptember 12. 18:00
A pápa látogatás napján, az EU karaktikus kongresszuson, sárdobálás a baloldalra. Ennyi a kdnp véleménye.
zakar zoltán béla
2021. szeptember 12. 15:52
révaiaczéllendvai.........................................................................
McFoker
2021. szeptember 12. 13:51
Váciként alig várom, hogy jövőre bukjad a körzeted Becus. 8 éve ígéred a kórházfelújítást, és a hidat, miközben a környéken sem élsz. A teljesítményed még Fideszes mércével is lófasz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!