Véleménycikkben támadja Karácsonyt a DK-közeli Nyugati Fény

2021. augusztus 01. 16:30

Barna Zsuzsa szerint a főpolgármesternek óriási szerepe van abban, hogy a Deák tér és környéke „péntek és szombat esténként egy húgy-, szar és piaszagú végbélnyílássá válik”. 

2021. augusztus 01. 16:30
null

Barna Zsuzsa, a kormánypárti elfogultsággal nehezen vádolható Nyugati Fényben hozott le egy véleménycikket a Deák téren uralkodó szörnyű köztisztasági állapotokról, nem megkerülve Karácsony Gergely felelősségének felvetését sem. A szerző szerint a környék „péntek és szombat esténként egy húgy-, szar és piaszagú végbélnyílássá válik.” 

Barna Zsuzsa Karácsonyra utalva a cikkében többek között úgy fogalmaz: „Ha ő van annyira populista, hogy vigyorogva fotózkodik a budapestiekkel, akkor úgy érzem bátran feltehetem neki a kérdést, hogy mindezt miért, milyen alapon hagyhatja idáig elfajulni.”

Majd pár sorral később hangsúlyozza: „Adott az ellenzéki főpolgármester, aki 2019 óta csak elrévedezt ezen a mocskon, bár nem vitatom el Karácsonytól azt, hogy biztosan őt is zavaja a szartenger, amikor elteker mellette a Városházára tartva.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
T. Péter
2021. augusztus 02. 10:53
"Te meg fideszezel valakit aki viszont tényleg úriember, és szakember." Ez azért szép volt, meg kell hagyni. :-) Légy erős, én aztán igazán nem nagyon keresem az úriembereket és a szakembereket a Fideszben. :-)) Tarlós egyfajta kivétel volt. Nem volt annyira százszázalékos úriember (óbudai kora óta voltak időnként agresszív megnyilvánulásai, emlékszünk rá azért), de nyilván sokkal inkább szakember volt, mint a Fidesz túlnyomó többsége.
Ronee
2021. augusztus 02. 08:31
Halál komolyan kérdezem irónia nélkül, valaki le tudná nekem írni tételesen,hogy gery mit csinált amióta főpolgi?? Kurvára érdekelne. Hátha tényleg van valami amit betartott az ígéretekből. (A nincs pénz ..meg azorbán nem ad pénzt válaszokat hagyjuk)
Hunyadi Mátyás
2021. augusztus 02. 08:21
Barna Zsuzsa cikke eléri célját: Barna Zsuzsa kapjon egy rózsadombi lakást - két héten belül. Ezt a belvárosit pedig majd kiadja.
Sándor
2021. augusztus 02. 07:47
Budapest, Budapest te csodás, .... 1,5 év és ujjá tette Budapestet az új városvezetés. „péntek és szombat esténként egy húgy-, szar és piaszagú végbélnyílássá válik.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!