Varga Judit azonnal távozzon a posztjáról!

2021. augusztus 08. 10:42

Varga Judit CSAK IDÉN 928 lehallgatási engedélyt adott ki.

2021. augusztus 08. 10:42
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Varga Judit azonnal távozzon a posztjáról!

Varga Judit CSAK IDÉN 928 lehallgatási engedélyt adott ki, közel annyit, mint 2015-ben, egész évben!

Ez naponta 5 lehallgatás.

Pontosan tudjuk, hogy ellenzéki politikusok, újságírók, üzletemberek a célpontok.

Lehallgatásra ilyen közvetlen engedélyt csak nagyon indokolt esetben, például terrorizmus-gyanúnál lehet kiadni. Ennyi veszély leselkedne a kormányra?

Terroristáktól aligha, az ellenzéki összefogással viszont annál több, ettől fél Orbán és Varga Judit, amikor a totálisan illegális lehallgatásokat engedélyezik.

Ilyet Fehéroroszországban és Észak-Koreában látunk. Varga Judit azonnal távozzon a posztjáról!

Innen is üzenjük: ezek az aljas bűncselekmények nem maradnak büntetlenül!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2021. augusztus 09. 08:48
Az a baj, hogy egy elképzelt világ elképzelt normáit kérik számon. Napi 5 lehallgatás? Ezek szerint csak napi 5 bűncselekmény történne Magyarországon? Timi, ott a probléma, hogy szerintetek a bevándorlás csak álprobléma. Milliók jönnek gyalog országokon át és próbálnak nyugatra szökni, mert saját bevallásuk alapján a hazájuktól 8 ország távolsága is üldözik őket, ezek szerint akik Calais-nál próbáltak UK-ba szökni, őket Franciaországban is üldözik. Szóval ha ez álprobléma, akkor ezzel tennivaló sincs, vagyis embercsempészek sincsenek és akiket emiatt hallgatnak le, azok mind ártatlanok. A drogot is legalizálni kell, vagyis aki ezzel foglalatoskodik, azokat is ártatlanul hallgatják le. Pedofília sem létezik, így azok lehallgatás a is indokolatlan. De mivel Magyar Államnak sem kellene létezni, így annak ellenségei sem kellene, hogy legyenek, így azokat sem szükséges lehallgatni. Kabul Rózsája! Idegen hatalmakat szolgálsz, akik ennél sokkal durvább dolgokat tesznek üzemszerűen. Isten óvjon meg minket attól, hogy hatalomra kerüljetek.
Felix Leiter
2021. augusztus 09. 07:59
Szabó Tímea azonnal távozzon a posztjáról! Szabó Tímea CSAK IDÉN sokezer sületlenséget és hazugságot ordított, közel annyit, mint 2020-ban, egész évben! Ez naponta sokkal több, mint 5. Pontosan tudjuk, hogy ellenzéki politikusok, újságírók, üzletemberek a legnagyobb hazudozók. Az ellenzéki összefogás sületlenségeiből, hazugságaiból viszont a társadalom legalább kétharmadának totálisan elege van. Ilyet Fehéroroszországban és Észak-Koreában látunk. Szabó Tímea azonnal távozzon a posztjáról! Innen is üzenjük: ezek az aljas bűncselekmények nem maradnak büntetlenül!
makám
2021. augusztus 09. 07:34
"Varga Judit CSAK IDÉN 928 lehallgatási engedélyt adott ki, közel annyit, mint 2015-ben, egész évben! Ez naponta 5 lehallgatás." virág elvtárs is megmonda: a nemzetközi helyzet fokozódik.
békalepcse
2021. augusztus 09. 07:30
Legalább az eljárasrend alapjaival lenne tisztában ez a buta liba. A lehallgatásra indítványt a szolgálatok tesznek, vagy az ügyészség, amit a bíróságnak nyujtanak be. A bí4ói jóváhagyás után kerül az igazságügyminiszter elé, formai jóbáhagyásra. Az ügybe nincs betekintése, csak az azt elrendelő bírónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!