Újpest baloldali vezetése csökkenteni akarja a szociális bérlakásokat

2021. augusztus 10. 12:47

Ne hagyjuk, minden fórumon tiltakozzunk ellene!

2021. augusztus 10. 12:47
null
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
Facebook

„Tagadni próbálták, de a hozzánk eljutott dokumentum egyértelműen bizonyítja, hogy Újpest baloldali vezetése csökkenteni akarja a szociális bérlakásokat.

Mi sikeres pályázatot készítettünk, nyertünk 2 milliárd Ft támogatást, megterveztük az épületet, elindítottuk a közbeszerzési eljárást, az épület nemsokára kész. A baloldali önkormányzati vezetés, az újonnan épülő szociális bérlakások kétharmadát kivenné a programból, elvenné az újpesti rászorulóktól!

Ne feledjük, a kampányban évi ötven új szociális bérlakás építését ígérték, de másfél év elteltével is csak az a 29 épül, amit még mi kezdtünk el. És ennek a kétharmadát is el akarják venni!

Ne hagyjuk, minden fórumon tiltakozzunk ellene! Osszátok, terjesszétek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intel
2021. augusztus 10. 14:30
Eddig se volt szoc lakás eztán se lesz. Mi a hézag?
Secnir
2021. augusztus 10. 13:45
"Tagadni próbálták, de a hozzánk eljutott dokumentum egyértelműen bizonyítja, hogy Újpest baloldali vezetése csökkenteni akarja a szociális bérlakásokat." várjunk csak, zsoltika, nem a fidesz volt az, amelyik azzal, hogy a bérlakásokat megvehették volna a bentlakók, nullára redukálta volna a szociális bérlakások számát? és most te böfögsz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!