Tucker Carlson az egyik legismertebb amerikai TV-s egyéniség

2021. augusztus 08. 10:08

Igaz, konzervatív, ezért rengeteg támadás éri.

2021. augusztus 08. 10:08
null
Novák Katalin
Novák Katalin
Facebook

„Tucker Carlson, az egyik legismertebb amerikai TV-s egyéniség. Igaz, konzervatív, ezért rengeteg támadás éri. Mivel folyamatosan azt hallotta, hogy a mainstream amerikai média kizárólag negatívan tudósít Magyarországról, úgy döntött, hogy idejön, és megnézi a saját szemével. Egy hetet töltött nálunk. Azt tapasztalta, hogy a magyar emberek kedvesek, szabadon élnek, nyugalom, béke és biztonság van nálunk. Érdekes volt meghallgatni a pozitív benyomásait. Beszélgetésünk során nagyon elismerően szólt a magyar családtámogatásokról is. Négygyermekes édesapaként alig hitte el, hogy nálunk négy gyermek után az anyák élethosszig személyi jövedelemadó-mentességet kapnak. Tucker Carlson eményét fejezte ki, hogy a kormány 2022 után is folytathatja a 2010-ben megkezdett építkezést. Megítélése szerint sok külső erő dolgozik majd azon, hogy ez ne így legyen.”

Fotó: Orbán Viktor, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2021. augusztus 09. 06:49
A választási csalásokról , és a Kennedy elnök meggyilkolásakor eltüntetett szemtanuk estéhez hasonlóan , a Kapitólium ostroma ügyében eltűnő szemtanuk esetéről nem beszél Carlson .
-Zsolt-
2021. augusztus 08. 15:33
Az orbáni logika szerint: "-Beszél ez a Tucker Carlson magyarul?" "-Nem" "-Akkor meg honnan tudja?" De szép lett a kolostori könyvtárszoba, tekintetes úr! Mennyi volt métere azoknak a könyveknek? És a viszkis földgömb?
..--..
2021. augusztus 08. 11:16
-zsoltkom- "Tucker Carlson az egyik legismertebb amerikai TV-s egyéniség" „Tucker Carlson vitathatatlanul fontos alakja az amerikai konzervatív politikának, de egyre problémásabb okok miatt az: a rengeteg nézőjének szükség esetén gátlás nélkül terjeszt alaptalan hazugságokat is a hírműsornak álcázott kinyilatkoztatásaival.” https://bit.ly/3xB2Xe1 Orbán és az amerikai TV-s egyéniség... jól kiegészítik egymást. Lopják a jó emberek idejét, drága pénzen. És a sikert az igazság kizárásával érik el. Még az egymáson való élősködést is haszonnal élik meg.
koronaszepe
2021. augusztus 08. 10:56
'Azt tapasztalta, hogy a magyar emberek kedvesek, szabadon élnek, nyugalom, béke és biztonság van nálunk' Sőt, mivel a plázákban is sokan vannak, szegénység sincs. Se uniós, se magyar...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!