Szél Bernadett képviselő asszony szerint ufóhívő alufóliás propagandista vagyok

2021. augusztus 02. 21:39

De úgy látom elég jól teljesítünk mi, ufóhívő alufóliás propagandisták, nemzetközi szinten is.

2021. augusztus 02. 21:39
Kovács Zoltán
Kovács Zoltán
Facebook

„Szél Bernadett képviselő asszony szerint ufóhívő alufóliás propagandista vagyok, amiért szerintem Lewis Hamilton és Sebastian Vettel megszólalásai a gyermekvédelmi törvény kapcsán alaptalanok, és jól példázzák, hogy hogyan is működik a Magyarországgal szemben évek óta lejárató kampányt folytató hálózat.

Mesterházy Attila képviselő úr pedig arra a következtetésre jutott Lewis Hamilton megnyilvánulásából, hogy „az Orbán-kormány leváltására szavaz.”

Először is tisztázzuk, hogy nem állítottam, hogy bármilyen hálózat tagjai lennének, csupán azt, hogy a Magyarországot nem szívlelő hálózat hatással van az említett sztársportolókra is, akik pedig népszerűségük okán könnyen tudják befolyásolni a közvéleményt. Olyan ügyekben is, amelyek esetén megkérdőjelezhető az informáltságuk. Épp úgy mint Mesterházy Attilának a magyarországi választójog területén.

De úgy látom elég jól teljesítünk mi, ufóhívő alufóliás propagandisták, nemzetközi szinten is.

Bernie Ecclestone – aki 1978-tól 2017-ig a Formula–1 autóverseny-sorozatot irányító cégcsoportok legfontosabb vezetője volt – idén márciusban úgy nyilatkozott, hogy szerinte a Black Lives Matter mozgalom felhasználja Lewis Hamiltont. Ecclestone elmondása szerint Hamilton édesapjának jelezte, hogy jobb, ha fia óvatos lesz, mert »kihasználják őt azok az emberek, akik támogatják ezt a Black Lives Matter-t, és rengeteg pénzt csinálnak vele. És senki sem tudja, hogy ez hová megy.«

Persze elképzelhető, hogy a sportolók csak saját értékeik mellett állnak ki. Ugyanakkor ezt némileg megkérdőjelezni látszik, hogy a Bahrain-i nagydíjon ez még közel se volt ennyire fontos ügy. Mindenesetre izgatottan várjuk a decemberi Szaúd-arábiai Nagydíjat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2021. augusztus 03. 11:14
-zsoltkom- Kovács Zoltán... „De úgy látom elég jól teljesítünk mi, ufóhívő alufóliás propagandisták, nemzetközi szinten is.” „Túlórázik a jámbor. Túlórázik - igen: még munkaidőn túl is lopja a pénzt s a napot.”
Bulvár Viktor
2021. augusztus 03. 09:19
Alusapkás ufóhívő propagandista és keresztyéni konspirációs félredugó. Micsoda értékek! :))))))))) Zoli, ez már a fideszes keresztyéni értékek legjava! Próbáld meg megmagyarázni a segghülye szavazóinknak, hogy ez miért jó! Na de sikerült?! :))) Éljenek a fideszes értékek! Éljen Én!
Vakfolt
2021. augusztus 03. 09:19
Remélem Szaúd-Arábiában is kiállnak az lmpq emberekért szivárványos cipőkében, ott nagy szükség van rá.
nyugalom
2021. augusztus 03. 09:07
A dk-s az alufólias!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!