Soros ügynökei és nemváltoztató műtétek

2021. augusztus 14. 07:26

Ebben az országban a kormánypárt szavazói agyában az „ányád fászá” a realitás.

2021. augusztus 14. 07:26
null
Homonnay Gergely
Facebook

„Amikor kedves olasz barátod azt mondja, hogy  »ányád fászá«, mesterdiplomás nyelvtanárként nem arra gondolsz, hogy rosszul sajátította el a frazémát, hanem Soros ügynökeire, akik nemváltoztató műtétekre beszélik rá az embereket, és ezen csak te röhögsz, mert túl hosszú lenne elmagyarázni, hogy van a világon egy ország, ahol ezzel kábítja az embereket a kormány, és ezt sokan el is hiszik, és ha ezt elmagyaráznád, tuti lenne a társaságban, aki azt hinné, a két százalékos limonés sörön túl toltál valami hallucinogén szert is, pedig nem is. Ebben az országban a kormánypárt szavazói agyában az »ányád fászá« realitás, ahogy Soros György transzvesztita ügynökei is, meg az országot feszt elpusztítani akaró Soros György is. Ezt szemlézze a Mandiner!”

Kép forrása: Homonnay Gergely Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Galambos Tarzan
2021. augusztus 25. 11:47
Egyébként tudja valaki, hogy ki ez a végbél-lény és miért kellene komolyan venni, amit kiokád (azon túl, hogy ő az ország tágra reszelt, ipari kályhacső méretű segglyuka)? Van ennek bármi érdeme, bármi, amit elért (az előtte lóbált faszon kívül) vagy csak Nyugaton, ahol már-már plusz pontot kapsz az egyetemi felvételin, ha comingout -olsz? Amúgy a másik "kedvencem" a #metoo -s írása volt, amiből az is tisztán látszik, hogy amellett, hogy halvány segéd fingja nincs az aktuálpolitikáról, valószínűleg fel sem ismerne egy nőt... Jó, hogy kitakarodott Olaszországba, de a pofázást is befejezhetné, Magyarország szeretné elfelejteni, hogy egyáltalán létezett...
B_kanya
2021. augusztus 15. 07:42
"Ebben az országban a kormánypárt szavazói agyában az "ányád fászá" realitás, ahogy Soros György transzvesztita ügynökei is, meg az országot feszt elpusztítani akaró Soros György is." Izraelről beszélsz. Ami nagy példaképed (és Orbán Viktor a legmegbízhatóbb EUs szövetségesük).
akiaki
2021. augusztus 14. 22:23
a Sehonnay!
lll3
2021. augusztus 14. 21:20
Idióta ratyi homokosonnai
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!