Soha nem voltam heteroszexuális, gimis tanár koromban sem

2021. augusztus 31. 10:41

Akkoriban volt egy pasim, aki úgy nézett ki mint Brad Pitt, ha jól tudom ő ma is tanárként dolgozik.

2021. augusztus 31. 10:41
null
Homonnay Gergely
Facebook

„Kedves Parragh László!
Voltam tanár, életem pár nagyon jó éve volt, bár soha nem éltem olyan szarul mint akkor. Eszembe sem jutott a nyaralás, de egy drágább könyvre sem futotta. Egy évben egyszer vettem magamnak egy új pólót, és azt is hetekkel előtte kinéztem magamnak, majd fizetésnapig mindennap elmentem a Mammutba, hogy megnézzem, megvan-e még. Ez a póló itt van velem Rómában, és emlékeztet arra, hogy ha esetleg újra tanítani akarnék Magyarországon, ne tegyem.

Ebből a létformából lett elegem, amikor már nem volt osztályom, és már untam, hogy hajnal 6-kor fel kell kelni a semmiért. Volt egy másodállásom, ahol a tanári fizetésem háromszorosát kerestem meg, így egyik januári reggel be sem mentem már a gimi épületébe, mert a suli előtt cigarettázó igazgatónak mondtam, hogy felmondok, és azzal a lendülettel fordultam vissza aludni. 
Életem egyik legjobb döntése volt. No de.

Soha nem voltam heteroszexuális. Gimis tanár koromban sem. Akkoriban volt egy pasim, aki amúgy úgy nézett ki mint Brad Pitt, ha jól tudom ő ma is tanárként dolgozik, de ebben nem vagyok biztos, mivel úgy szakítottam vele, hogy kibasztam a cuccait az erkélyről a ház előtti kertbe miután nem vette komolyan, hogy 5 perce van, hogy eltakarodjon, tehát érthető módon, nem tartjuk a kapcsolatot.”

Nyitókép: Homonnay Gergely Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. szeptember 02. 19:27
és?
1000bocs
2021. szeptember 01. 15:58
...Voltam tanár, életem pár nagyon jó éve volt, bár soha nem éltem olyan szarul mint akkor. Eszembe sem jutott a nyaralás, de egy drágább könyvre sem futotta. Egy évben egyszer vettem magamnak egy új pólót, és azt is hetekkel előtte kinéztem magamnak, majd fizetésnapig mindennap elmentem a Mammutba, hogy megnézzem, megvan-e még... Muhaha. Szerinted az olvasók ismernek első kézből tanárokat? Neked higgyünk,vagy a szemünknek? ..Ez a póló itt van velem Rómában, és emlékeztet arra, hogy ha esetleg újra tanítani akarnék Magyarországon, ne tegyem... Igen. Rajtad kívül senki sem járt Rómában, tehát elhisszük neked hogy ott minden ingyé van, kolbászból a keríytés, etcetera. ...és már untam, hogy hajnal 6-kor fel kell kelni a semmiért... Igen, ez csak a tanárokra jellemző, tényleg. Mármint a hatkor kelés, gürizés. Azért halkan megjegyzem, hogy egy segédmunkás 15 ezer egy napra. Egy segédmunkás. És ezt nem a szívszerelmed Gyurcsány csinálta. De ha ő lesz hatalmon, gondolom a segédmunkásnak megint olyan jó lesz mint korábban amikor balos kormányok voltak. Barom:) ...Soha nem voltam heteroszexuális. Gimis tanár koromban sem. Akkoriban volt egy pasim, aki amúgy úgy nézett ki mint Brad Pitt, .. Figyelj, tanulj a szerelmedtől. Gyurcsány tudja, hogy ha hazudsz, csak akkorát érdemes hazudni hogy megreccsenjen az ég is bele. A te pasid volt maga Brad Pitt, de kivágtad a francba. Kész. Egy ilyen vigyorgó kertitörpétől mint te nem várunk ennél kevesebbet. Homonnay esete világosan mutatja, hoigy a homoszexualitás magával von bizonyos.. mentlis deifictet is, és ez az egész csomag megfelelő balos érzékenyítés mellett hatalmas agresszióban csúcsosodik ki. Ez a faszi olyan, mint egy homokos Napóleonba oltott mikiegér. Persze hogy utálja a világot. Ezzel a külsővel, és ezzel a belsővel nem lehet egyszerű...
Akrabu17
2021. szeptember 01. 09:30
de ez kit érdekel?? undoritó.az igazi provokáló buzi prototipusa.
t34
2021. szeptember 01. 09:06
Már nem tagadja a tagadhatatlant... Az én értékrendem szerint csak vállalhatatlan...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!