Saját magát járatja le Karácsony Gergely

2021. augusztus 24. 11:55

Elemzőkkel vitatkozik, ezzel is mutatva, hogy valójában nincsen egy szinten sem a miniszterelnökkel.

2021. augusztus 24. 11:55
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Saját magát járatja le Karácsony Gergely: elemzőkkel vitatkozik, ezzel is mutatva, hogy valójában nincsen egy szinten sem a miniszterelnökkel, sem más politikussal. Az is lehet, hogy rosszak a tanácsadói vagy direkt félrevezetik, de egy biztos, ezzel igen mellélőtt…”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Madasa Hatter
2021. augusztus 26. 17:39
Emlékszik még valaki a Sváby féle Orbán Viktor interjúra? ( ami után Sváby karrierje teljesen megérdemelten romba dőlt ) Na kb olyan vége lenne egy Karácsony - Orbán vitának.. Karácsony egy buta, rosszindulatú megélehetési senki..vele szemben pedig Európa egyik legműveltebb és tapasztaltabb karrierpolitikusa, ha lenne Machiavelli rendi kitüntetés, annak legmagasabb fokozatával.. Karácsony és Sváby közt nincs különbség..mindkettő ostoba és tehetségtelen..
mucsay
2021. augusztus 24. 20:33
jól mondja a dani
Tubalkain
2021. augusztus 24. 18:54
A Geri szociológiát végzett, mely valami büfé szak az ELTE-n. Ide sem a legnagyobb tehetségek járnak, maradjunk ennyiben, az meg csak a hab a tortán hogy nem tud angolul, ami elvárható lenne a korabeli polgármesterektől, nem beszélve a miniszterelnöktől.
Pelso j.
2021. augusztus 24. 15:39
elemzőkkel? A ner-ben így nevezik a propagandistákat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!