Orális szex főműsoridőben az RTL Klubon

2021. augusztus 04. 19:31

Előbb-utóbb minden kereskedelmi tévéműsorból törvényszerűen Való Világ lesz. A tendencia egyértelmű.

2021. augusztus 04. 19:31
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Hírklikk

„Az egyre gyengébb nézettséget produkáló Házasodna a gazda című ócskaság hazug parasztromantikáját a fentiek szellemében sikerült egy igazán ízléses fordulattal feldobni: a női szereplők egyike a személyes találkozás néhányadik órájában leszopta az egyik gazdát, méghozzá a lehető legigénytelenebb módon, egy út szélén álló autóban.

A főműsoridős szopatás megegyezik azzal a gesztussal, amellyel a tévécsatorna producerei az X-Faktor mentorszékébe ültetik a minimális énekesi karrierrel sem rendelkező, viszont kétségtelenül csinos és szégyentelen Csobot Adélt. Így érvényesülhet egy nő a huszonegyedik századi Magyarország legnyugatosabb tévécsatornájának képernyőjén.

Nincs semmi bajom az orális szexszel, akár az első csók után pár perccel is simán belefér – amikor azonban ezt egy tévéműsor szereplője kamerák kereszttüzében, producerek instrukciója nyomán teszi, az valami szörnyű hitványságot jelez. Amint elmarad a tervezett nézettség, az RTL döntéshozóinak egyetlen ötlete marad: szopjon a csaj!

A műsort gyártó producerek egy népszerűséget és könnyű életet remélő lányt felfoghatatlan mértékű nyilvánosság előtt egy életre stigmatizálnak, hogy a sales-osztályuk jobban tudjon reklámidőt értékesíteni. Legutóbb, amikor az RTL jóvoltából fél Magyarország egy fiatal nő párkapcsolati betörését nézte végig, a tévéseknek volt pofájuk azt hazudni, hogy ők nem pusztán szórakoztatni óhajtanak, hanem fontos társadalmi problémákra akarják felhívni a figyelmet. Gondolom, most is ez történik. Ezúttal mire hívják fel a nagyérdemű közönség figyelmét? Arra, hogy az általuk befogott szereplők a remélt hírnévért bármire hajlandóak? Vagy arra, hogy a tévécsatorna producerei utolsó stricik, akik ha pénzt szimatolnak, nagyjából annyira tartják az emberi méltóságot, mint Vlagyimir Putyin?

Továbbra sem látom a feminista szervezetek tiltakozását. Netán úgy kalkulálnak, hogy az RTL-lel nem érdemes rosszban lenniük? Úgy tűnik, „a szabad nyilvánosság utolsó végvárában” bármi következmények nélkül megtörténhet.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2021. augusztus 08. 12:33
A nézettségmérés egyébként kész átverés. Azért van egyáltalán, hogy utólag indokolják, miért az adott tévé kapja a legtöbb reklámot. Eznek a reklámoknak a többsége mindennapi használati cikk, és szinte minden márka hasonlóan reklámoz, amit persze beépítenek az árba. Egyfajta kényszerű adófizetés ez, mert csak nehezen lehet kibújni alóla, meg kell venni mindenkinek ezeket az árucikkeket.
Rocktoberi
2021. augusztus 06. 07:49
Lóbelt! Te évek óta naponta leszopod magad nárcisztikus indíttatásból.
Ludmilla Kropotkin
2021. augusztus 05. 15:49
Ha kellene segítség szóljatok!
Biivisz
2021. augusztus 05. 15:27
"... a minimális énekesi karrierrel sem rendelkező ... Csobot Adélt" Hát Puzsér !!! Amúgy, az írás lényegét tekintve most - ismét - egyetértek veled (különösen a feministákra vonatkozó félmondattal), de azért az idézett másik félmondat - a te szádból különösen - hát, elég ciki. Miközben Adél kifejezetten tehetséges énekesnő (ami persze önmagában még nem predesztinálja a zsűritagságra, de legalább érthetővé teszi), te "az énekesnői karriert" hiányolod nála, úgy, hogy közben te simán lehettél a "Csillag Születik" zsűritagja, pedig te aztán végképp nem tudsz semmilyen előadóművészi karriert felmutatni .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!