Orbán gyűlöletpolitikája megint fizikai erőszakhoz vezetett

2021. augusztus 29. 22:18

Az állampárt nem válogat az eszközökben, ha lassan bekopogtat számára a hatalom elvesztésének rémképe.

2021. augusztus 29. 22:18
Jobbik Magyarországért Mozgalom
MTI-OS

„Mindig van lejjebb – ez a Fideszre különösen igaz. A mai nap újabb tanúbizonyságát adta annak, hogy az állampárt nem válogat az eszközökben, ha lassan bekopogtat számára a hatalom elvesztésének rémképe.

Balmazújvárosban ma civil aktivistákat vertek meg, akik a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Mindenki Magyarországa Mozgalom, a Magyar Szocialista Párt, a Párbeszéd Magyarországért, a Lehet Más a Politika, valamint a Momentum Mozgalom által támogatott civil jelöltnek, Hegedűs Péternek, a város polgármesterének gyűjtötték az ajánlásokat. A feltételezett elkövető az egyik fideszes önkormányzati képviselő családtagja. Ma több 70 év körüli embernek kellett szembesülni az orbáni gyűlöletpolitikával, átélni a kíméletlen inzultust.

Nem volt olyan régen, amikor az 5-ös számú Fidesz-párttagkönyv tulajdonosa, hivatásos szellemi kútmérgező, és a minap a Facebookon magából majmot csináló frakcióvezető arról elmélkedett a Bayer-»showban«, hogy, legalábbis szerintük, időszerű lenne már a fizikai erőszak az ellenzékkel szemben. A mag tehát termékeny talajra hullott, és talán még parancsba is kapták az aktivistáik, hogy mindezt tettekre váltsák.

Az erőszakoskodó kézre kerítése most a rendőrök feladata, felelősségre vonása pedig az igazságszolgáltatásé. Ellenben a felbujtókat – Orbánt és bűnbandáját – már mi magunk fogjuk elszámoltatni. Legkésőbb 2022-ben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. augusztus 30. 16:17
Lehet, hogy a Jakab-féle szeretetpolitika nem elég hatásos?
olajfa1
2021. augusztus 30. 15:52
Agyatokat megtámadta a kergemarhakóros parizer...
Mexivtad
2021. augusztus 30. 15:47
Na ne már! Pont Jákob az ultra agresszív vezér és pártja nyuszul be egy megvadult fideszes bácsitól? Ciki vagy! Ennek a hírnek úgy kellett volna szólni, hogy megtámadtak, de visszaütöttünk, mert kemények vagyunk! Erre sírósra veszi a figurát! Szégyen! :-)
tevevanegypupu
2021. augusztus 30. 13:12
Beszéljünk arról, hogy az mtva riporterét Borsa Miklóst a füredi sétányon ki ütötte le..2006-ban a soszám nélküli rendőrök mikor verték az embereket azt ordították: megdöglesz rohadt fideszes..Gyurcsány veszett kutyákhoz hasonlította a fideszt..földönfutóvá akar tenni mindekit, aki nem vele van,már fenik a fogukat a magánvagyonokra..és nem is titkolják,nyíltan hirdetik..akasztani akarnak, felfüggeszteni a demokráciát és szabad utat hagyni a népharagnak..Ahogy Jakab, Szabó Timea, Haházy viselkednek a Parlamentben, az példa nélküli az európai országok ellenzékeinél..Az Összefogás sem kulturát,sem intelligenciát, sem mérsékletet, sem tisztességet nem mutat..Gyurcsány-Dobrev rosszabb mint a Csauseszku házaspár..Két elvetelmült, a legrosszabb fajta proli bolsevik prosztó..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!