Orbán bomlasztása jól jön a keleti elvtársainak

2021. augusztus 04. 08:04

Abszurd korunk egyik legnyomasztóbb témája számomra az, hogy mi lesz hazánk és európai közösségünk kapcsolatával.

2021. augusztus 04. 08:04
null
Szél Bernadett
Facebook

„A Politico kérdezte a véleményem egy iszonyú fontos kérdésben. Abszurd korunk egyik legnyomasztóbb témája számomra az, hogy mi lesz hazánk és európai közösségünk kapcsolatával. Évek óta tombol a brüsszelezés, a Fideszt kirakták a konzervatív Néppártból, padlóra került egy csomó fontos nemzetközi és uniós kapcsolatunk. Józanul gondolkodva persze tudjuk, hogy itt és most Orbánnak nem érdeke a kilépés — a bomlasztás jobban jön keleti elvtársainak, neki meg a pénz, amit eddig kontroll nélkül lopott el, de, és ez egy nagyon fontos »de«: az a fajta megosztó populista politika, amit Orbán művel, az uniós közösség széteséséhez vezethet. És ez nem történhet meg — ez is a tétje a jövő évi magyarországi választásoknak, ezért is kell leváltani a Fideszt.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akrabu17
2021. augusztus 05. 08:23
féreg kopasztott csirke. menj inkább a pride-re.az való neked.
Wezo
2021. augusztus 04. 22:55
Bernadette-t is elfújta a szél 2022 után...
Revízió
2021. augusztus 04. 19:18
Hülye hazaáruló deszkaribanc !
Krupp Skya
2021. augusztus 04. 18:42
Orbán bomlasztása az agyadon látszik a legjobban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!